Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Siergrindvloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: siergrindvloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: siergrindvloer leggen

Siergrindvloer leggen

Wil graag offerte voor siergrindvloer voor plus minus 95 vierkantemeter

Siergrindvloer in nieuwbouw leggen

Het leggen van een siergrindvloer in nieuwbouwwoning. Circa 200 m2, korrel 1 tot 2 mm met coating

Siergrindvloer leggen

Wij hebben nu ook al (ruim 22 jaar) een woongrindvloer in onze woonkamer, keuken en halletje. Dat bevalt ons prima, maar wij zijn uitgekeken op de kleur, en nu willen wij een nieuwe vloer over de bestaande vloer laten leggen. Het betreft ongeveer 50 m2. Wij zijn benieuwd op welke prijs wij moeten rekenen. Hoop dat u ons hierin tegemoet wilt komen.

Vloer uitvlakken en siergrind vloer leggen

Opdracht: uitvlakken vloer van de deel en zorgen dat deze aansluit bij de vloer van de serre. Samen 35 vierkante meters. De deel ligt 2 cm lager dan serre en is 15.5 m2. De serre is 19 m2. Over het geheel moet een siergrindvloer aangebracht worden. In maart willen we met de verbouwing starten. Graag uw offerte voor de vloer.

Siergrindvloer leggen

Ik wil graag een siergrindvloer van ongeveer 50 m2 laten leggen in mijn woning. Op dit moment ligt er laminaat met daaronder beton en plavuizen. Kunt u aangeven of de plavuizen vloer kan blijven liggen of dat deze verwijderd dient te worden.

Siergrindvloer in een appartement aanbrengen

Ik wil dat het leggen van een siergrindvloer in een te verbouwen appartement wordt gerealiseerd. Er moet een geluidswerende onderlaag onder. Het aantal vierkante meters weet ik nog niet precies.

Siergrindvloer laten leggen

Het leggen van een gesealde siergrindvloer op 3 slaapkamers met ongeveer 32 m2 oppervlakte totaal.

Siergrindvloer op betonnen vloer maken

Wij willen graag 5.60 vierkante meter siergrind laten leggen. Er liggen nu nog tegels op de vloer die moeten er waarschijnlijk uit moeten. De vakman is verantwoordelijk voor de aanschaf van de benodigde materialen, echter wil de klant wel eerst worden ingelicht.

Siergrind in garage leggen

Garage beton vloer maar ik had daar graag een siergrindvloer donkergrijs/ zwart op ongeveer 20 m2.

Siergrindvloer leggen en sealen

We willen graag een gesealde siergrindvloer met een uitstraling zoals een ouderwetse Terrazzovloer. Dus een vloer met aan 2 zijden een donkere band van ongeveer 15 cm breed. Betreft een vloer rondom de trap in de hal en een kleine aangesloten bijkeuken. Totaal 22 m2. Ondergrond is betonvloer met vloerverwarming. Het liefst hebben wij geen profiellijsten in zicht. Graag een prijsopgave voor deze vloer inclusief BTW en een indicatie op welke korte termijn we de vloer gelegd kunnen krijgen.