Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Siergrindvloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: siergrindvloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: siergrindvloer leggen

Siergrindvloer aanbrengen op de benedenverdieping

In onze aanbouw willen we een grindvloer laten leggen en misschien dat we de hele beneden verdieping mee nemen als het mogelijk is om op bestaande tegels te leggen. De aanbouw is 3 bij 5.50 meter en de woning is 8 bij 5.50 meter.

Siergrindvloer leggen

Het betreft het inslijpen van vloerverwarming, 130 m2, over 3 etages, en het aan brengen van een sier grindvloer 130 m2 fijne structuur korrel en volledig gecoat. Daarnaast wil ik een zonneklepsysteem tussen de ketel en de pomp op elke etage laten plaatsen.

Siergrindvloer leggen

Siergrind (met coating, dicht dus) leggen op onderverdieping (hal en woonkamer) Afmeting: 50 m2 Ondergrond: betonnen vloer

Grindvloer leggen

Ongeveer 70m2 siergrindvloer op betonnen vloer aanbrengen

Siergrindvloer in een appartement leggen

Ik wil een siergrindvloer laten leggen voor een leegstaand appartement. Het gaat om een appartement van 79 m2.

Vloer van siergrind leggen

Ik zou graag de kosten willen weten voor het leggen van een siergrindvloer over een tegelvloer (grootste gedeelte), niet geseald, oppervlakte 16.2 m2. Huidige ondergrond zijn tegels.

Siergrindvloer aanbrengen

Ik wil op mijn begane grond een antraciete kleurige siergrind laten leggen en laten sealen. De vloer dient gelegd te worden in de woonkamer, keuken, hal en toilet. De oppervlakte is ongeveer 45 m2.

Siergrindvloer leggen

Over de bestaande siergrindvloer wil ik graag een nieuwe gesealde grindvloer laten plaatsen. Er dienen 2 dorpels verwijderd te worden en er moet een profiel voor de waterputdeksel en kruipruimtedeksel worden gemaakt. De oppervlakte is 55 m2.

Siergrindvloer leggen

Ik ontvang graag een offerte voor het laten leggen van een siergrindvloer voor ongeveer 95 m2.

Siergrindvloer in nieuwbouw leggen

Het leggen van een siergrindvloer in nieuwbouwwoning. Circa 200 m2, korrel 1 tot 2 mm met coating

Partners

Partners van Casius