Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Siergrindvloer in een appartement leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: siergrindvloer in een appartement leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: siergrindvloer in een appartement leggen

Siergrindvloer in een appartement leggen

Ik wil een siergrindvloer laten leggen voor een leegstaand appartement. Het gaat om een appartement van 79 m2.

Siergrindvloer in een appartement aanbrengen

Ik wil dat het leggen van een siergrindvloer in een te verbouwen appartement wordt gerealiseerd. Er moet een geluidswerende onderlaag onder. Het aantal vierkante meters weet ik nog niet precies.

Siergrindvloer aanbrengen

Ik krijg op 16 oktober de sleutel van het appartement dat ik heb gekocht. Het appartement is helemaal leeg. Ik wil daar graag een siergrindvloer van 60 tot 65 m² laten leggen. De vloer wordt contant afgerekend. Ik ontvang graag uw offerte.

Siergrindvloer met vloerverwarming

Wij willen graag door het hele appartement van 55 vierkante meter een waterdichte siergrindvloer met fijn grind. Eveneens in de badkamer met vloerverwarming als hoofdverwarming. Alle radiatoren verwijderen dus. Geen plinten. Betonnen vloer die we vochtwerend voorbehandeld willen hebben. De huidige vloer is een eikenhouten vloer, incl. onderlaag van 46 mm die na lekkage nog verwijderd moet worden. Betreft ook het leveren van alle materialen.