Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuren en lakken van massief eiken vloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuren en lakken van massief eiken vloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuren en lakken van massief eiken vloer

Houten vloer schuren en lakken

Ik heb een vierkante sportzaal van 95m2 met een houten vloer. Wat kost het om deze vloer te schuren en opnieuw te lakken?

Schuren en lakken van massief eiken vloer

Wij hebben massief eikenplanken liggen. Deze moeten geschuurd en gekleurd worden. Ook moet een stuk worden aangelengd van ongeveer 4 m² en enkele plekken worden gerepareerd. Totale oppervlakte is 45-5- m². De klus moet in mei in Amsterdam plaatsvinden.

Renovatie vloer vanwege uitbouw

Wij willen aan de achterkant een uitbouw bouwen (3m diep, 8m breed). In deze uitbouw willen we ook Eiken houten vloer, net zoals op de rest van de beneden verdieping (ligt in richting van voor naar achter in het huis). We willen dat de vloer dan op een natuurlijke manier doorloopt. Kunt u ons een offerte geven over hoeveel het ongeveer kost om deze extra vloer onderdelen aan te schaffen en dusdanig te laten leggen dat dat aansluit op oude vloer? En hoeveel komt daar bovenop als we het schuren en lakken van de hele vloer ook uitbesteden (dat zou dan 24 m2 (uitbouw) + 47 m2 zijn) ?

Eiken houten vloer schuren en lakken

wil graag prijs en advies voor het schuren en behandelen van onze eikenhouten vloer. (is nu met olie behandeld) Wij zouden graag white wash willen, het gaat om 28,5 m2 op de begane grond.

Houten vloer schuren en lakken

Ik wil graag een houten vloer opschuren en lakken. Het is +- 40 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Het opknappen van een houten vloer

Het gaat om het schuren en oliën of lakken van de houten vloer in woonkamer en keuken van in totaal ongeveer 54 m2. De meubels verwijderen we zelf. Rond oktober zouden we graag willen beginnen.

Parketvloer schuren en lakken

Ik wil een parketvloer van ca 24 vierkante meter in 2 kamers laten schuren en lakken. Daarnaast zitten er wat naden en kieren in. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Eikenhouten vloer schuren en lakken

In de huiskamer van 38 m2 met convector radiator ligt een eikenhouten vloer. Deze willen we graag laten opschuren en vervolgens een laklaag op laten aanbrengen vanwege enkele beschadigingen / vale plekken. Ook is er een enkele plank met wat ruimte tussen de voegen, deze graag weer sluitend maken.

Parketvloer schuren en lakken

Bestaande parketvloer schuren en aflakken. Vloer is wat kaal geworden. Oppervlakte 50m2 begane grond in woonhuis

100m2 vloer laten schuren en lakken

Wij willen graag eiken parket vloer (zie bijgevoegde foto) die geolied is, graag laten op schuren en lakken. Het gaat over een oppervlakte van ongeveer 100m2. Graag hoor ik wat de kosten ongeveer bedragen.

Partners

Partners van Casius