Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuren en lakken houten vloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuren en lakken houten vloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuren en lakken houten vloer

Jatoba vloer lichter maken

Wij zouden graag de 'Jatoba' vloer in onze nieuwe woning lichter willen maken. Het gaat om ongeveer 50 m2. Waarschijnlijk schuren en lakken. Wat zijn hier de mogelijkheden voor?

Vloer schuren en beitsen

Zouden jullie mijn houten woonkamervloer 30 m2 kunnen schuren en lakken met dekkende beits? Ik keer terug naar mijn huis wat niet verkocht is.

Schuren en lakken houten vloer

Mijn dochter heeft een huis gekocht in het centrum van Delft. In dit huis liggen mooie houten (parket) vloeren. De vloer op de beneden verdieping moet geschuurd en gelakt worden. De vloeren op beide verdiepingen moeten indien mogelijk aangeklopt worden, omdat de planken hier en daar wijken. De klus moet voor 30 april 2018 i.v.m. levering nieuwe keuken uitgevoerd worden.

Schuren, lakken of oliën eiken vloer

We willen onze eikenvloeren laten schuren en lakken (of eventueel oliën) midden maart. De totale oppervlakte is 33.5 vierkante meter. Het liefst willen we dit met garantie doen. Graag ontvangen we een offerte en de eventuele mogelijkheden voor deze klus.

Schuren en lakken van een eiken vloer

Ik wil een eikenvloer van ongeveer 70 m2 schuren en lakken. Op 23 februari krijg ik de sleutel van de woning.

Houten vloer schuren en lakken

De houten vloer van 20 jaar oud op de begane grond dient bijgewerkt te worden. Hij zal licht geschuurd en afgelakt moeten worden. De oppervlakte is 60 m2 en ik ben woonachtig in de woning. Er zal dus met de meubels geschoven moeten worden.

Visgraat parket schuren en lakken

Graag zou ik een prijs per m2 ontvangen voor het schuren en componentlakken van een eiken visgraat parket. Het gaat om een ruimte van ongeveer 50 m2 en 2 gangen van totaal 30 m2. De meubels in de woning dienen te worden verschoven.

Houten vloer laten schuren en lakken

Ik wil 113 m² aan houten vloer laten schuren in een oude woning. Het gaat om een vuurhouten of grenen vloer. Ik ga er over een maand wonen, en deze wil ik vervolgens laten lakken. Hoeveel kost het mij om de vloer te laten opschuren en hoeveel kost het mij om de vloer te laten lakken? Hebben jullie daarnaast advies over welk resultaat je met welke lak soort bereikt?

Lamelparket opknappen

Wij hebben een nieuwe woning gekocht die over 2 etages lamelparket op de vloer heeft liggen. Deze willen wij graag laten schuren, wit laten schilderen en laten lakken, hoogglans. Het gaat in totaal om ongeveer 180 m². Ik hoop dat u ons kan helpen aan een prijsindicatie inclusief alle materialen. En graag willen we weten hoe lang de klus in beslag neemt? Waarschijnlijk krijgen we eind april de sleutel van de woning. In de loop van mei of juni zal de vloer gedaan moeten worden, na een aantal verbouwwerkzaamheden.

Vloer schuren of lakken

Ik wil graag informatie winnen over de vloeren van een kamer die eventueel geschuurd of gelakt moeten worden. Het gaat om een oppervlak van 60 m2.

Partners

Partners van Casius