Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuren en lakken beuken parketvloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuren en lakken beuken parketvloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuren en lakken beuken parketvloer

Plankenvloer benedenverdieping schuren en daarna lakken of oliën

We hebben een nieuw huis gekocht en we willen graag weten wat het kost om de plankenvloer op te schuren en te lakken of oliën. We zijn er nog niet helemaal uit of we de vloer dezelfde kleur willen behouden of wellicht een andere kleur. Het gaat om circa 68 vierkante meter. Bovendien zitten er een paar scheuren die we ook weg willen werken. Ik zal een foto toevoegen van de vloer waar ook de scheuren op te zien zijn

Houten vloer schuren en lakken

Houten vloer moet geschuurd worden en daarna geolied of gelakt.

Vloer schuren en lakken

Onze houten (grenen) vloer (zwevend) is in december 2006 gelegd en moet aangetikt worden omdat er grote naden tussen de planken zijn. Oppervlakte is ongeveer 50 m2. Daarnaast ook de hele vloer schuren en lakken

Vloer woonkamer en hal schuren en lakken

Graag laat ik mijn houten vloer schuren en lakken 40 m2 met groef (geen massief hout, maar met een houten toplaag) . Het gaat om de vloer in de rechthoekige woonkamer en een stukje hal. Eind mei/ 1ste week juni zou ik willen beginnen. Ik krijg 25 mei pas de sleutel.

Houten vloer schuren en lakken

Ik heb een vierkante sportzaal van 95m2 met een houten vloer. Wat kost het om deze vloer te schuren en opnieuw te lakken?

Schuren en lakken van massief eiken vloer

Wij hebben massief eikenplanken liggen. Deze moeten geschuurd en gekleurd worden. Ook moet een stuk worden aangelengd van ongeveer 4 m² en enkele plekken worden gerepareerd. Totale oppervlakte is 45-5- m². De klus moet in mei in Amsterdam plaatsvinden.

Renovatie vloer vanwege uitbouw

Wij willen aan de achterkant een uitbouw bouwen (3m diep, 8m breed). In deze uitbouw willen we ook Eiken houten vloer, net zoals op de rest van de beneden verdieping (ligt in richting van voor naar achter in het huis). We willen dat de vloer dan op een natuurlijke manier doorloopt. Kunt u ons een offerte geven over hoeveel het ongeveer kost om deze extra vloer onderdelen aan te schaffen en dusdanig te laten leggen dat dat aansluit op oude vloer? En hoeveel komt daar bovenop als we het schuren en lakken van de hele vloer ook uitbesteden (dat zou dan 24 m2 (uitbouw) + 47 m2 zijn) ?

Eiken houten vloer schuren en lakken

wil graag prijs en advies voor het schuren en behandelen van onze eikenhouten vloer. (is nu met olie behandeld) Wij zouden graag white wash willen, het gaat om 28,5 m2 op de begane grond.

Houten vloer schuren en lakken

Ik wil graag een houten vloer opschuren en lakken. Het is +- 40 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Het opknappen van een houten vloer

Het gaat om het schuren en oliën of lakken van de houten vloer in woonkamer en keuken van in totaal ongeveer 54 m2. De meubels verwijderen we zelf. Rond oktober zouden we graag willen beginnen.