Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuimbeton vloerverwarming en anhydriet aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuimbeton vloerverwarming en anhydriet aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuimbeton vloerverwarming en anhydriet aanleggen

Houten vloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming

Vloer woonkamer keuken hal en slaapkamer ongeveer 85 m2. Overal hout met balken bedekt met laminaat. Houten vloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen

Verrotte houten balken vervangen voor schuimbeton of betonnen balken + vloerverwarming

Ik heb verrotte houten balken onder de woning uit 1960 die ik wil vervangen voor schuimbeton (28 vierkante meter) of door betonnen balken, ligt eraan of het schuimbeton handig is ook qua ventilatie. De balken zullen 4/5 m zijn. Ik denk na over het vullen van de kruipruimte met schuimbeton in de keuken, gang en wc ligt al beton. Ik wil ook graag vloerverwarming als hoofdverwarming op de hele beneden verdieping van ongeveer 35 m2.

Vloer storten beneden verdieping met vloerverwarming

De benedenvloer van mijn woning uit 1925 moet worden vervangen. Hiervoor wil ik graag beton laten storten en laten vlinderen, bij voorkeur schuimbeton. Dikte is vermoedelijk 45 cm gemiddeld en oppervlakte is ongeveer 45 m2. Graag verneem ik prijs en levertijd.

Schuimbeton, vloerverwarming en anhydriet aanleggen

Ik wil op de begane grond (in de kruipruimte) schuimbeton laten storten, hier bovenop voerverwarming gevolgd door een anhydrietlaag. Het gaat om een vloeroppervlakte van ongeveer 35m2 met in het midden een suite. Het slopen van de bestaande vloer en het aanleggen van plasticfolie zal ik zelf doen.

Kruipruimte dichtstorten, vloerverwarming plaatsen en gietvloer

Op korte termijn wil ik de begaande grond verbouwen. In de woonkamer zit nog een kruipruimte van ongeveer 36 m2 met een diepte van 50 cm die dicht gestort moet worden met schuimbeton. En over de gehele begaande grond, ongeveer 72m2, zou ik graag een gietvloer met vloerverwarming willen aanleggen. Er liggen tegels en houten vloeren. Graag laat ik mij informeren over de mogelijkheden qua vloerverwarming, ik heb dit zelf proberen uit te zoeken, maar er is zo veel dat ik niet goed weet wat het beste is in mijn geval. Rond eind augustus/ begin september wil ik graag beginnen.

Houten vloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen

Wij willen graag schuimbeton, vloerverwarming en als afwerking PVC op de begane grond van onze woning. Het gaat om een woning uit 1937, totale oppervlakte ongeveer 44 m2 met een kruipruimte van 15 m2 (63 cm diep). Het gaat om de woonkamer, gang (waarin gat met watermeter), keuken, toilet. Wij kunnen zelf de vloer uitgraven. We hebben nog geen PVC vloer gekocht.

Vervanging oude houten vloer in woonboerderij

Ik wil de houten vloerconstructie van een oude woonboerderij laten vervangen. De huidige houten vloer is deels voorzien van stalen balken (woonkamer), deels houten balken (overige ruimte). De woning is iets verzakt, waardoor ook de vloer is beschadigd. Het betreft een oude woonboerderij, dus ik denk zelf aan een droge systeemvloer om de fundering niet te veel te belasten. Er zit een vrij diepe (oude kaas)kelder onder de woonkamer, dus volstorten met schuimbeton is geen optie). De vloer dient goed geïsoleerd te zijn. Tevens graag aanleg vloerverwarming (aansluiten op CV) meenemen in de offerte. Het betreft het voorste gedeelte van de begane grond met meerdere kamers, hal en keuken. In totaal ongeveer 134 m2. We zijn de woning aan het aankopen en zullen vanaf 7 mei de sleutel krijgen om aan de slag te kunnen gaan.

Houten vloer vervangen door beton vloer

Wij willen graag onze houten vloer vervangen door een betonnen broodjes vloer of schuimbeton vloer zonder vloerverwarming. Ongeveer 27 vierkante meter. De huidige vloer slopen we zelf.

Vloer van schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen

Graag willen wij de kruipruimte van onze woning laten isoleren met schuimbeton en voorzien van vloerverwarming. Het betreft een huis uit 1911 met authentieke elementen en een houten vloer en houten fundering. De twee ruimtes die aangepakt moeten worden zijn 27 en 23 m2, de kruipruimte is ongeveer 35 cm diep. Graag ontvangen wij een gespecificeerde offerte voor de kosten van het verwijderen van de houten vloer, het storten van het schuimbeton en het aanleggen van vloerverwarming. Bij voorbaat hartelijk dank.

Houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen

Ik zou graag informatie willen hebben over het aanleggen van een nieuwe vloer. Momenteel heeft mijn huis een houtenvloer met kruipruimte. Ik wil deze graag vervangen door schuimbeton met een afwerkvloer en natte vloerverwarming. Er moet ongeveer 45 m2 aangelegd worden. De kruipruimte is 75 cm diep. Ik zal zelf de huidige houten vloer verwijderen.

Partners

Partners van Casius