Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schönox egalinevloer met betonlook aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schönox egalinevloer met betonlook aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schönox egalinevloer met betonlook aanbrengen

Schönox egalinevloer met betonlook aanbrengen

Bijgevoegde plattegrond laat de vloer zijn van de 1e verdieping van mijn woning. Het is een oud rijksmonument in het centrum en de vloer is best wel scheef en verzakt. Ik zoek iemand voor voor het storten van een schonox vloer. Is het overigens mogelijk om er vloerverwarming in te plaatsen?

Schönox egalinevloer met betonlook aanbrengen

Ik ben op zoek naar een expert en vakman op het gebied van egaline vloeren met betonlook. Werkzaamheden: - enkele gaatjes vullen; - schuren oneffenheden; - stofvrij maken ondervloer; - aanbrengen primerlaag/grondlaag; - aanbrengen Shönox met pigment; - dikte gemiddeld 5 mm; - - - drogen - - - - egaline licht opschuren en stofzuigen; - aanbrengen transparante lak (PU? ). Heeft u ervaring met het aanbrengen van Schönox egaline en kunt u dit aanbrengen op een vloer van ongeveer 100 m2?