Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rotte vloerbalken vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rotte vloerbalken vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rotte vloerbalken vervangen

Rotte vloerbalken vervangen

Rotte vloerbalken vervangen onder begane grond. Gedetailleerde beschrijving is toegevoegd in bijlage. Het gaat om 60 m2.

Rotte vloerbalken vervangen

In de voorkamer zijn in een jaren dertig huis (gebouwd op staal) 5 a 6 vloerbalken gedeeltelijk verrot. Wellicht is het handig als er iemand komt kijken wat er nu precies moet gebeuren. Ik heb enige dagen geleden een offerte aangevraagd waarin ik vermelde dat het om een kop balk gaat die verrot zou zijn. Nu heb ik even in de kruipruimte gekeken, en het zijn er meer en waarschijnlijk niet alleen de kop. De vloerbalken zijn ongeveer 5 meter.

Vloerbalken en vloerdelen laten vervangen

7 rotte balken van ongeveer 4 meter zijn verrot en nieuwe vloerdelen voor ongeveer 17m2

Rotte houten vloerbalken vervangen

Gedeelte/halve vloer van de woonkamer vervangen ± 2 x 7 meter i.v.m. rotte vloerbalken en enkele houten planken die in de lengte lopen en die tegen de buitenmuur hebben gezeten. Halverwege de lengte van 7 meter is een deel beton, was ter ondersteuning van de open haard. De open haard is er niet meer. Er is nu een uitbouw tegenaan geplaatst met een betonnen vloer. In dat gedeelte zit er isolatie-schuim onder de vloer gespoten, 2 jaar terug aangebracht, dit moet verwijderd worden en weer opnieuw worden aangebracht, minstens 6 cm. En 2 dichtgespoten ventilatieroosters openmaken. Graag alle onderdelen los specificeren.

Rotte balken vervangen in de woonkamer

Vloerbalken renoveren/vervangen. Een enkele balk is niet meer goed in de woonkamer. Vloer waarschijnlijk nog goed, maar moet naar gekeken worden. Graag vrijblijvend offerte. Ik weet niet om hoeveel balken het gaat. Graag inspectie en bekijken wat en hoeveel er moet gebeuren. Daaarna bekijken of de oude vloerdelen teruggeplaatst kunnen worden of dat er nieuwe vloer moet komen Pand is 110 jaar oud. Vloer ligt scheef. Wellicht in plaats van nieuwe balken een betonvloer storten? Woonkamer is ongeveer 38 m2.