Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie van een laminaatvloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie van een laminaatvloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie van een laminaatvloer

Reparatie van een laminaatvloer

Vanwege een lekkage in de leiding van mijn vloer is mijn laminaat beschadigd geraakt. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 2 vierkante meter en het betreft de gang van mijn appartement. Tevens heb ik afgekitte plinten tegen de muren laten plaatsen, waarvan er twee zijn losgehaald. Het laminaat is echter als 1 geheel in mijn woning gelegd. Ik dien een offerte te overleggen aan mijn verzekeraar ter reparatie.

Reparatie en vervangen laminaat

Reparatie ondeugdelijk gelegd (nieuwe) laminaatvloer. De vloer is op 2 of 3 plekken te ruim gelegd en bolt op.

Reparatie laminaat na CV-lekkage

Door waterschade als gevolg van een scheur in een koppeling van de cv-leiding in de begane grond is mijn laminaatvloer onbruikbaar geworden en moet worden vervangen. Het gaat om een hal, woonkamer en open keuken van totaal 45 m². Ik heb voor mijn verzekering een offerte nodig voor materiaal (laminaat, ondervloer, plinten) en legloon. Ik ben echter van plan het laminaat zelf te leggen hetgeen ook is goedgekeurd door de verzekering. Het nieuwe laminaat kost €11,- per m². Kunt u voor mij een herstelofferte uitbrengen op basis van materiaal en legloon?

Waterschade aan laminaat herstellen

Ik wil graag een offerte voor een nieuwe laminaatvloer of plaatselijke reparatie. Het gaat om 22 m2 of reparatie/vervanging van 10 m2.

Reparatie van een laminaatvloer

Vochtig geworden laminaat met ondergrond verwijderen en het leggen van nieuwe ondergrond en nieuw laminaat. Het gaat om een oppervlakte van 25 vierkante meters.

Beschadigd laminaat laten herstellen

Doordat een binnenruit op de laminaatvloer is gevallen zijn er circa 7 planken beschadigd , van gaten, deuken tot krassen. Dit moet worden gerepareerd. We hebben nog planken over , echter dan moet halve vloer en plinten eruit. Graaf offerte voor reparatie. Oppervlakte die er dan uit zou moeten circa 40 m2 . Het betreft de woonkamer. We horen graag.

Laminaatvloer herstellen

In september 2016 heeft mijn vader een pvc kliklaminaatvloer gelegd in mijn appartement. Sinds ongeveer 4 weken begint de vloer te bollen en vervormen in alle vertrekken. Nu hoorden we onlangs dat er cv-buizen door de cementvloeren lopen, (het is geen vloerverwarming), en dat dat weleens de oorzaak zou kunnen zijn van de bolling van de vloer. Om zeker te zijn van wat de oorzaak is en wat eventuele reparatie dan wel vervanging van de vloer kost, zou ik graag willen dat er eerst vrijblijvend een deskundige / parketteur komt kijken. Ik ontvang graag advies over wat we nu met de vloer moeten doen of hoe u dit kunt verhelpen. Vooraf hoor ik graag of er kosten zitten aan uw bezoek.

Laminaatvloer repareren

Door het verschuiven van een kast is er lelijke kras op onze laminaatvloer gekomen. De kras is ongeveer 130 centimeter lang en loopt over meerdere laminaatdelen. Graag prijsindicatie voor reparatie, indien mogelijk.

Schade aan de laminaatvloer repareren

Ik wil graag een offerte voor eventueel reparatie of nieuwe laminaatvloer voor in de keuken/huiskamer. Heb waterschade gehad in de keuken door mijn vaatwasser.

Kliklaminaatvloer repareren

Door een waterlekkage van de wasmachine is het laminaat krom getrokken. Klant wenst graag offertes voor reparatie of vervanging van de laminaatvloer. Laminaat is kliklaminaat, uit 2012. Klant heeft nog 2 of 3 planken op voorraad, maar vermoed dat er mogelijk 4 of 5 planken vervangen dienen te worden. Mogelijk zal de waterschade aan de vloer zich nog uitbreiden. Klant zal de offerte gebruiken voor de verzekering waarna bij akkoord opdracht volgt. De klant in kennis gesteld dat de offerte geld kost en verrekend wordt bij het verstrekken van opdracht.