Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het renoveren van een badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het renoveren van een badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het renoveren van een badkamer

Het renoveren van een badkamer

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan opknappen. Het gaat om het vervangen van de tegels, hiervoor dient er waarschijnlijk ook een betere ondervloer gerealiseerd te worden. Daarnaast dient de wasbak en douchecabine vervangen te worden. Het gaat om ongeveer 5 m2 aan tegels.

Granito vloer in badkamer maken

Het laten leggen van een granito vloer in een te renoveren badkamer met zwarte rand rondom. De badkamer is 2.90 bij 3 meter groot.

Granito vloer maken in badkamer en WC

We gaan onze badkamer en separate toilet volledig renoveren. Alles zal worden gesloopt. We hebben grote interesse voor een granito vloer. De oppervlakte van de badkamer is 5 m2 en van het toilet 1 m2. Graag ontvangen wij een offerte voor deze werkzaamheden.

Terrazzo in de badkamer renoveren

Ik heb 3 m2 terazzo vloer in de badkamer. De vloer is oud en dof en wil ik daarom graag laten polijsten om deze wat op te knappen. Is dit mogelijk en zo ja wat gaat dit kosten?

Vloer aanbrengen

Ik wil graag de vloer van mijn badkamer laten renoveren. Deze is nu betegeld maar het afschot is niet juist. Graag kom ik in contact met een vakman voor de juiste oplossing. De oppervlakte is 5 m2 en indien u de tegels moet verwijderen wil ik deze ook door u laten afvoeren.

Nieuwe douchevloer

Wij hebben een vloer van 1 x 1 meter in de douche die we willen vervangen. Er ligt nu een tegelvloer. Deze tegels liggen op een douchebak van een soort piepschuim die weer in zand ligt. Omdat deze niet vast ligt beweegt de ondervloer en breken de tegels. Nu zijn we op zoek naar een nieuwe vloer. Eerst een betonnen vloer en dan terrazzo afwerking. We hebben er al een gezien die van natuursteen was gemaakt, maar ook een van beton met een coating er over wat op beton lijkt Ook terazzo en granito vloer spreekt ons aan. Daarom willen we de mogenlijkheden en kosten op een rijtje zetten. Eventueel zouden we de gehele vloer van de badkamer kunnen renoveren, daar liggen ook tegels op een cementen ondervloer.