Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renovatie van een houten vloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renovatie van een houten vloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renovatie van een houten vloer

Renovatievloer

Onze houten vloer willen wij vervangen door een vbi renovatie vloer (droog) en met vloerverwarming. Afmetingen: Woonkamer 7.92 x 3.46 meter en keuken 2,95 x 1,77 meter.

Renovatie van een houten vloer

Ik wil de houten vloer in de voor- en achterkamer, gang en keuken laten schuren, kieren repareren en in de was laten zetten. Ik weet niet precies hoeveel vierkante meter het is maar het zal rond de 60 m2 zijn, denk ik.

Beton storten inclusief vloerverwarming

Vanwege een volledige renovatie wil ik de oude houten vloer uit de woonkamer en bijkamer verwijderen en deze vervangen voor een geïsoleerde betonnen vloer inclusief de aanleg van vloerverwarming. Het oppervlak in de woonkamer wat vol gestort moeten worden betreft ongeveer 36 m2 en de bijkamer betreft ongeveer 17 m2. Ook is er een gedeelte van bijna 20 m2 (hal en keuken) wat al beton is maar waar ik wel de vloerverwarming wil laten doorlopen. Dit zal dan ingefreest of iets dergelijks moeten worden. Het verwijderen van tegels en oude houten vloer inclusief balken doe ik zelf. Verder wil ik dat de rest gedaan wordt door een vakman inclusief het regelen van al het materiaal. Graag met een goede garantie.

Renovatie badkamervloer

Plaatsen van zwaluwstaart + storten van beton. Dit mag op de eerste verdieping gedaan worden van een jaren '30 woning. Badkamer is circa 2.50 x 2.50 meter. Huidige situatie: houten balken.

Betonvloer storten

Voor renovatie oude woning. Er ligt nu een houten vloer met kruipruimte. Deze wil ik volledig gaan verwijderen en nieuwe leidingen en buizen aanleggen. Daarna vol storten met cement. En vraag me af wat hier de kosten van zijn. Voor het storten/gieten. Beton. Oppervlak 27 a 30 m2. (Woning nog niet gekocht maar al wel bezichtiging gedaan. En onderhandeling begonnen) Bedankt alvast

Visgraat houten vloer aanhelen, schuren en lakken

Ik ben bezig met de totale renovatie van een oud Herenhuis. Hier ben ik onder een linoleumvloer de originele houten visgraat vloer tegengekomen. Deze wil ik erg graag laten herstellen, echter er zitten lijmresten op de visgraat. Het is ongeveer 50 m2. Een klein deel moet aangeheeld worden. Voor de rest alles opschuren en lakken. Op de eerste verdieping heb ik ook een visgraatvloer waar lijmresten op zitten, dat is ongeveer 100 m2. Die zou ik mogelijk ook willen laten herstellen. Kunt u komen kijken en een offerte uitbrengen?

Vbi renovatievloer met vloerverwarming semi droog

Onze houten vloer willen wij vervangen door een vbi renovatie vloer. Semi droog dus met Lewis plaatsen en vloerverwarming onder de dekvloer. Woonkamer 7.09 x 3.55 meter, hal en keuken. Niet meer dan 45 m2. Zou u een aparte prijs willen noteren voor het verwijderen van de houten balken en houtenvloer? En een prijs voor het aanbrengen van bovenstaande vloer.

Houten vloer vervangen voor beton

Graag een offerte voor de renovatie van de houten vloer. We willen een betonnen vloer. Met isolatie eronder. De vloer is 28 m2.

Houten vloer vervangen door PS-renovatievloer

Ik wil graag mijn houten vloer vervangen door een PS-vloer. De huidige vloer ligt boven een kelder van 1,5 meter hoog. In de oude balken is houtworm en zwam aangetroffen en dienen dus te worden verwijderd en vervangen door een renovatievloer. Dit was het advies vanuit het bouwkundig rapport met de volgende tekst: VRB advies: keuze maken t.a.v. VBI-vloer (is geïsoleerde systeemvloer: betonnen liggers, waartussen PS-schaalelementen, wapeningsnet en beton storten, na droging wordt hierop dan een cementdekvloer aangebracht). De maat van de vloer is 7.81 x 3.50 m1. Graag ontvang ik een prijsindicatie en daarbij de aanduiding van de verwachte tijd die de renovatie zal duren.

Renovatie van vloer en aanleggen vloerverwarming

Op 1 november krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Wij willen daar de bestaande betonnen en houten vloeren op de benedenverdieping, ongeveer 50 m2, laten vervangen. De oude vloeren moeten verwijderd en afgevoerd worden. Er moet een geïsoleerde betonvloer worden geplaatst met daarop vloerverwarming.