Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Pvc vloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pvc vloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pvc vloer leggen

Vloer laten egaliseren

Ik heb een PVC vloer laten leggen, maar deze ligt ongelijk, waardoor stuiknaden. De vloer moet eruit (klik PVC) en er moet geëgaliseerd worden. De keuken is al geplaatst. De vloerverwarming is al geplaatst en afgesmeerd met cementmortel. Dit moet geëgaliseerd worden. Ongeveer 50 m2. ik hoor graag.

Pvc-vloer laten leggen

Ongeveer 67m2 verdeeld over een woonkamer/keuken, hal en kantoor. Huidige vloer is plavuizen. We willen afhankelijk van de prijs-kwaliteit voor Lijm of klik PVC kiezen. Voor de klikversie willen we nog een heatfoil als ondervloer. Bij lijm PVC moet er uiteraard nog geëgaliseerd worden. De afwerking met iets van lageplakplinten, die wij zelf afkitten en aflakken. Mogelijk om twee offertes te ontvangen? (klik vs lijm) Het is wordt een houtlook met een goed relief / rigid warmbruin en eventueel grijs het gaat over vloerverwarming.

PVC vloer repareren of vervangen

De vloer is beschadigd doordat een schilderij op de grond is gevallen. Het schilderij is van plexiglas en heeft de vloer beschadigd met verschillende kleine stukjes. Nu ontvang ik graag een offerte voor het repareren of vervangen van de vloer. Het gaat om +/- 40/50 m2.

Vloer egaliseren

Ik zou graag mijn vloer willen laten egaliseren. Er ligt momenteel een nieuwe pvc klikvloer in maar we merken op sommige plekken dat het niet overal gelijk is. Daarom willen we de vloer egaliseren 1 tot max 2mm. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 60 tot 65 m2. Het is een betonnen vloer.

Egaliseren tegelvloer en eventueel leggen PVC

In onze nieuwe woning ligt op dit moment een plavuizen vloer met daaronder vloerverwarming. Wij willen hier een nieuwe pvc vloer overheen leggen. Het zal gaan om een oppervlakte van 61 m2. De plavuizen vloer is niet glad afgewerkt, zie bijgevoegde foto. Wat is jullie schattingsprijs voor het egaliseren en eventueel verlijmen van de pvc?

Vloer in nieuwbouwwoning egaliseren

Sleuteloverdracht 15 juli 2020. Graag zo spoedig mogelijk daarna de begane grond en de 1e verdieping egaliseren. Totaal circa 110 m2. Moet goed strak en glad ivm later leggen en verlijmen van pvc-vloer.

Een nieuwe vloer aanleggen op de begane grond

Ik overweeg een pvc vloer te nemen of eventueel een tegelvloer, wat het meest slijtvast en onderhoudsvriendelijk is. Het betreft een oud huis met ongeveer 40 m2 aan vloer op de begane grond. Momenteel ligt er een tegelvloer die ik zelf zou kunnen verwijderen. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de vakman.

Egaliseren en leggen vloer

Wij willen in de keuken een PVC vloer laten leggen, dit zal het volgende betrekken: (Mogelijk) Egaliseren vloer Leggen ondervloer Leggen PVC vloer Plaatsen vloerplinten Vloer/Plint en ondervloer zullen aangeschaft zijn Ook weten wij niet wat hier nog aan randzaken nodig voor zullen zijn. Het gaat om ongeveer 8m2

PVC vloer repareren

Onze vloer is beschadigd nadat een plexiglas schilderij op de grond is gevallen. Nu zitten er stukjes glas in de vloer. Graag ontvang ik een offerte voor het repareren / vervangen van de vloer op de begane grond van om en nabij 55m2. Gaat om een verzekeringskwestie.

Vloer egaliseren en pvc verlijmend leggen

We willen onze nieuwe pvc-tegels (Gerflor) verlijmend laten leggen. Daarom moet onze reeds gevlinderde cementdekvloer mogelijk voorzien worden van een minimale laag egalisatiemiddel. Het gaat om de gehele begane grond (exclusief een badkamer en een toilet). Het te behandelen vloeroppervlak zal circa 140 m2 zijn. Verwachte hoogte van nieuwe vloer zal ongeveer 2 mm zijn. Graag advies van een ervaren vloerenlegger en 2 prijzen; een met alleen de eventuele gietvloer en een met ook het verlijmend leggen erbij.

Partners

Partners van Casius