Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Pvc vloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pvc vloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pvc vloer leggen

Leggen van pvc vloer en vinyl in slaapkamers

Ik wil in mijn nieuwbouw woning ongeveer 50 m2 pvc vloer laten leggen in woonkamer. Vloer primer en egaliseren. Pvc 2.50 dik. Op verdieping vinyl in 4 slaapkamers en overloop. 2.60 dik. Plakken met tape. Evt polyester vlies eronder. Pvc en vinyl heb ik al gekocht. Indien gewenst mag de vakman het eerst egaliseren en op een ander moment de volledige klus uitvoeren.

Plavuizen vloer egaliseren

bestaande vloer met plavuizen egaliseren . Het betreft de gehele begane grond 65 m2 . zodat we later een pvc vloer kunnen laten leggen.

Vloer vervangen van de bijkeuken vanwege waterschade

De laminaatvloer in de bijkeuken moet vervangen worden in verband met waterschade. De maten zijn 2,8 x 2,4 m (ongeveer) en het gaat om een betonnen vloer. Er moet ook een nieuwe ondervloer in komen en plinten. Als het niet al te duur is dan zou ik graag een PVC of een vinyl vloer willen hebben. De oude vloer moet verwijderd worden en afgevoerd. Graag ontvang ik een offerte.

Plaatsen PVC vloer + egaliseren

Wij willen graag een PVC vloer in laten leggen. Beneden liggen plavuizen waardoor de vloer waarschijnlijk eerst gelegaliseerd moet worden. Boven ligt vloerbedekking die wij er zelf uit kunnen halen maar zal er hoogst waarschijnlijk wel een ondervloer moeten komen? Het gaat in zijn totaliteit om ongeveer 80m2. Plinten zijn wij nog niet helemaal over uit. Zoals het er nu naar uit ziet zal onze nieuwe keuken in de laatste week van januari 2020 geleverd worden. Ik weet niet in hoeverre het handig is om hier rekening mee te houden met het leggen van de vloer. Als jullie het egaliseren en plaatsen van deze vloer als opdracht uithanden geven aan een aannemer, wie is er dan verantwoordelijk voor de totale uitvoer? Ik vraag dit met betrekking tot planning (komt er niets tussendoor) en kwaliteit en het nakomen van de afspraken.

Pvc vloer leggen

Wij hebben 2 slaapkamers, ongeveer 27 vierkante meter, het is de bedoeling dat hier een pvc-vloer wordt gelegd. Er is een egale ondervloer aanwezig, het klikpvc hebben wij ook al aangeschaft.

Herstellen van pvc laminaatvloer na waterschade

Door een lekkende vaatwasser is de vloer op een paar plaatsen omhoog gekomen. Het gaat om pvc-laminaat en volgens de verzekeringsmaatschappij kan e.e.a. worden hersteld door een deel van de ondervloer te vervangen. Dit parket is namelijk niet meer leverbaar en anders moet in de gehele kamer de vloer worden vervangen. het gaat om 6 planken die omhoog is gekomen van 1.20 x 20 per stuk

Vloer laten leggen

Ik wil graag een pvc vloer laten leggen, verlijmd inclusief egaliseren. Gaat om 70 m2.

PCV vloer leggen

Graag een nieuwe pvc vloer in de woning, totaal oppervlakte vloer 154 m2. Graag ook meenemen dat de vloer afgewerkt dient te worden met plinten. De vloeren zijn nog niet aangeschaft (graag hier geen post voor laten opnemen) prijs per m2. Tevens graag beide opties uitwerken (lijmen en klik). Verder is de gehele woning voorzien van vloerverwarming. Zie meegestuurd document (het betreft type K2, met een uitbouw van 2.4m)

Vloerverwarming en vloer realiseren, inclusief verwijderen radiatoren

Wij willen in de woonkamer/keuken en gang (ongeveer 50 m2) de bestaande siergrind vloer voorzien van vloerverwarming. Wat voor soort en of dit mogelijk is willen we graag advies. Onder de siergrind vloer ligt een plavuis vloer. Daarover moet een nieuwe vloer komen. De vloer regelen we zelf, en mogelijk het leggen ook. Wellicht een pvc vloer of laminaat. Verder willen we 2 radiatoren en een convectorput verwijderen en laten afvoeren.

Leggen van keramisch parket of PVC op begane grond in Q1 2020

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht en willen op de begane grond keramisch parket of PVC laten leggen. De vloer is nog niet gekocht. Het idee wat wij hebben is ongeveer dit patroon: https://afium.nl/image/cache/catalog/4%20aspen%20beige%202-1000x1000_0.jpg Uitvoering in het eerste kwartaal van 2020.

Partners

Partners van Casius