Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

PVC vloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pVC vloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pVC vloer leggen

Vloeren nieuwbouw woning/flat egaliseren

Graag wil ik mijn vloer laten egaliseren van een nieuwbouw vloer in een nieuwbouw appartement. Het gaat om een betonnen vloer. Dit omdat ik graag een PVC vloer wil laten leggen, zonder daar een aparte ondervloer voor te leggen i.v.m. de de vloerverwarming die ik door heel het huis heb. Als het mogelijk is graag ook de prijs voor het leggen van een pvc vloer (zonder lijm, het is klik pvc) & plinten. De oppervlakte van de vloer is ongeveer 67 vierkante meter. Het is op de 4e verdieping, er is een lift aanwezig.

Betonnen zoldervloer van 10m2 ca 2 cm ophogen/egaliseren en voorzien van elektrische vloerverwarming

We willen onze betonnen zoldervloer van ca 10m2 voorzien van een PVC (klik)vloer, hiervoor dient de ondergrond strak en egaal te zijn. Dit is nu niet het geval, de vloer dient 2 cm opgehoogd en egaal gemaakt te worden. Wij hebben op zolder geen verwarming en willen nu ook omdat de vloer opgehoogd moet worden hier meteen een elektrische vloerverwarming in mee te nemen. In deze vloer zit nog een rechthoekig gat van een oude vlizotrap welke nu afgedekt is met een houten plaat. Is het mogelijk om voor deze klus een prijsindicatie aan te geven?

Bestaande vloer (eikenhout) slopen, vlak maken en andere vloer leggen

Doordat mijn houten vloerdelen los beginnen te laten, moet ik aan een andere vloer. Huidige vloer ligt er al 19 jaar in en heb deze overgenomen van de vorige huurder. Wat ik toen niet wist is dat deze vloer destijds in een beton/zandcementdekvloer gelegd lijkt te zijn. Moet dus helemaal verwijderd worden en daarna geegaliseerd. Wil dan ook heel graag advies van een vloerenexpert en ook wat er mogelijk is met mijn budget. Het gaat om in totaal circa 50 m2. nieuwe vloer. Weet nog niet of ik laminaat, pvc-stroken, of een andere vloerbedekking wil.

Egaliseren vloer appartement en pvc-stroken (opnieuw) leggen

Onze pvc-vloer is gaan bobbelen. Zal eruit moeten en de ondervloer geegaliseerd. Graag advies van de vakman. o.a. of dat de huidige pvc-stroken opnieuw gebruikt kunnen worden. Het is een vloer met vloerverwarming en de verwarmingspijpen liggen teveel naar boven, waardoor de pvc vloer is gaan bobbelen.

Egaline tbv nieuwbouwwoning

In onze nieuwbouw woning wordt op iedere verdieping vloerverwarming gelegd, daarom willen we een PVC laminaat vloer welke op een geëgaliseerde vloer gelegd moet worden. Het gaat om of alleen de beneden verdieping Of ook inclusief de overige twee verdiepingen begane grond: +/- 50m2 eerste verdieping (excl badkamer) +/-40m2 tweede verdieping +/-46m2 Ik zou graag een opgave willen voor alleen de begane grond en voor alles. alvast bedankt

Fermacell vloer laten aanleggen

Op de eerste verdieping willen we in een slaapkamer een plak pvc vloer leggen. De vloer heeft een houten vloerconstructie (bouwjaar woning 1935), waarover we Fermacell platen willen leggen. De vloer dient geëgaliseerd worden om plak pvc te kunnen leggen. Het gaat om een slaapkamer (slaapkamer 1 op de plattegrond, ca. 15,04 m2). Lijm en PVC is aanwezig, egalisatie niet.

Betonlook plus vloerverwarming

verwijderen pvc vloer, evt egaliseren, vloerverwarming in frezen plus betonlook vloer aanbrengen en indien mogelijk verwijderen radiatoren 50 m2 begane grond

Nieuwbouwwoning vloer egaliseren

Over een aantal maanden krijgen wij de sleutel van onze nieuwbouwwoning. Hiervoor willen wij zowel beneden als boven PVC vloer. Nu heb ik begrepen dat het waarschijnlijk geëgasileerd moet worden. Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren van de benedenvloer (65m2) en boven (45m2).

Vloer isolatie, dek en smeervloer aanbrengen (op zand)

55m isolatie aanbrengen op het zand, vloer storten en dekvloer leggen voor vloerverwarming, vloerverwarming aanleggen en smeervloer voor PVC vloer aanbrengen.

Douchevloer

Graag een douche vloer. Waar de tegels zijn verwijderd moet een nieuwe vloer komen. Om dit te realiseren zal het eerst geëgaliseerd moeten worden, en een pvc vloer moeten worden gelegd. De pvc heb ik al aanwezig. 2,40 x 2,50 meter. In een appartement met lift.

Partners

Partners van Casius