Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

PVC vloer in een nieuwbouwappartement leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pVC vloer in een nieuwbouwappartement leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pVC vloer in een nieuwbouwappartement leggen

Flexxfloors laten leggen

Ik wil graag weten wat de prijs voor het leggen van 55 vierkante meter Flexxfloors is. Het artikelnummer van het type vloer is 570598. Het betreft een PVC vloer met click-system.

PVC vloeren: egaliseren en lijmen

160 m2 PVC vloer leggen: egaliseren en verlijmen.

PVC clickvloer met ondervloer leggen

Op de begane grond en op 1e verdieping graag PVC click vloer plaatsen en ondervloer (alurollen) plaatsen. Het is een nieuwbouw huis wordt eind maart begin april opgeleverd bij elkaar is het circa 68 m2. Ook graag mee nemen in de prijs indicatie het aanbrengen van een plint van circa 7 cm hoog.

PVC vloer in een nieuwbouwappartement leggen

Ik wil in mijn nieuwbouw appartement een PVC vloer laten leggen van ongeveer 70 m2. De ondervloer wil ik wel laten controleren, ik ga er van uit dat deze glad genoeg is.

Flexxfloors stick deluxe PVC vloer leggen

Ik wil in mijn badkamer (van 2. 80 x 2. 40 meter minus badkuip) een flexxfloors stick deluxe PVC vloer (zelfklevende stroken) laten leggen. Inclusief ondervloer. Inclusief afkitten. Inclusief plinten indien nodig.

Vloer egaliseren en plak PVC-vloer leggen

Tegelvloer egaliseren en plak PVC vloer leggen. Nieuwbouwhuis van 18 jaar oud. Op de onderste verdieping, het gaat om 60 m2.

Vloer egaliseren en PVC vloer leggen

Er liggen nu plavuizen in het huis. We willen graag hieroverheen PVC vloer laten leggen en willen hier graag een vrijblijvende offerte voor opvragen.

Scratch Dark Click PVC-tegels aanbrengen

Wij zijn bezig onze kantine van Tuinpark Nieuwelevenskracht aan het opfrissen en daarbij hebben we ook een vloer gekocht, nu is degene die dit zou doen verhinderd en zijn dus nu op zoek naar wie dit zou willen doen voor ons, wij hebben namelijk een niet heel groot budget, maar wellicht zouden we eruit kunnen komen, het gaat om een oppervlakte van 120 m2, het gaat over een bestaande vloer heen, die is nagekeken dus het kan er zo overheen. Dus mijn vraag is, wat zouden bij u de kosten zijn en wanneer zou, mits de prijs oke is, u daar tijd voor hebben. Ik zie u reactie graag tegemoet.

Vloer na freeswerk egaliseren

Graag zou ik willen weten wat het kost om de vloer uit te frezen, leggen van de vloerverwarming, een deklaag aanbrengen en afwerken met eventueel plavuizen of PVC. Het gaat om en oppervlakte van circa 50 m2.

Nieuwe PVC vloer leggen

Ik heb een nieuwe vloer nodig ongeveer 120 m2 en ik wil graag pvc.

Partners

Partners van Casius