Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

PVC klikvloer en traprenovatie aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pVC klikvloer en traprenovatie aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pVC klikvloer en traprenovatie aanbrengen

PVC klikvloer en traprenovatie aanbrengen

Het betreft het aanbrengen van 70 m2 PVC klikvloer op een bijbehorende ondervloer voor verdieping en zolder. De vloeren willen we dorpelloos aangebracht hebben. Alle ruimtes moeten daarna worden afgewerkt met PVC plinten kleur wit 80 mm hoog. Verder willen we de trappen van de begane grond naar de verdieping en de trap van de verdieping naar de zolder in dezelfde PVC afwerking door gelegd hebben. De trap heeft 13 treden/stuk, 13e trede is weldorpel op verdiepingsniveau. Het materiaal dient nog gekocht te worden. De voorkeur heeft de PVC vloer in eiken (gerookt) look, denkend aan Gammamerk type Manhattan of Flexxfloor type Kalahari.

Vloer egaliseren en PVC-klikvloer laten leggen

Nieuw opgeleverd appartement in Groningen, 75 m2 vloer moet worden ge-egaliseerd. Al dan niet met het leggen van klik PVC (reeds aangeschaft) Momenteel verblijf ik nog in Australie, dus alleen contact per email mogelijk

PVC klikvloer leggen over een tegelvloer

Ik heb voor mijn woning een PVC-klikvloer gekocht van 66 m². Er ligt momenteel een tegelvloer in en ik wil graag advies over de mogelijkheid om het PVC eroverheen te laten leggen. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw advies en offerte.

PVC klikvloer leggen

Betreft het leggen van een pvc klikvloer in een kamer van 4,00x 3. 70 meter en een hal van 2,30 x 1,90 meter. Dit is op de eerste etage. Ik ga er vanuit dat er ook een ondervloer moet worden gelegd op het beton. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

PVC klikvloer leggen

Wij willen in ons vakantiehuisje in Gramsbergen een PVC kliklaminaat vloer laten leggen. Het klik PVC hebben we al. Beneden moet dit over de bestaande tegelvloer gelegd worden, boven liefst over de laagpolige vloerbedekking. Totaal gaat het over 70 m2. De PVC vloer is 4,5 mm dik. De vloer zou 12, 13 of 14 augustus gelegd moeten worden. Kunt u dit regelen?

Zoldervloer egaliseren

Egaliseren van de zolder en zolderkamer. Totaal ongeveer 25 m2. Hier moet een PVC klikvloer op.

PVC klikvloer van Handyfloor leggen

Op de begane grond dient er circa 40 m2 click PVC laminaat van Handyfloor gelegd te worden. Handyfloor geeft aan dat er geen ondervloer of egalisatie meer nodig is. Op de 1e verdieping dient er circa 34 m2 laminaat & ondervloer, de 3 slaapkamers en de hal, gelegd te worden. De begane grond en 1e verdieping graag voorzien van hoge plinten. Het laminaat voor de 1e verdieping en de plinten moeten nog aangeschaft worden.

Pvc vloer leggen in woonkamer plus hal

variant 1: 50 m2 pvc vloer leggen in stroken pvc van plm. 1 meter x 20 cm. Tevens een ondervloer aanbrengen van forbo mdf. variant 2: idem als klikvloer op een flexibele ondervloer (type marathon super)