Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

PVC klik vloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pVC klik vloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pVC klik vloer leggen

Egaliseren

Egaliseren van 50 M2. Bestaande ondergrond plavuizen nieuwe afdekking klik pvc Gert

PVC klik vloer leggen

Het laten leggen van ondervloer en PVC klik vloer in woonkamer met open keuken, gang, hal, en twee slaapkamers in een eengezinswoning. Totaal 58 m2, echter zou dit nog opgemeten moeten worden. De vloeren zijn op het moment houten borden. Dit zou waarschijnlijk nog vlakker gemaakt moeten worden, in verband met lijmresten die de vorige bewoner erop heeft gelaten. En het zou dit jaar gelegd moeten worden, aangezien ik woon in een sloopwoning waar ik uit moet.

PVC laminaat zonder klik leggen

Woonkamer met keuken wil ik voorzien van PVC laminaat ( geen Klik laminaat), het is een flat en die hebben afgewerkte vloeren is mij verteld, maar ze zeggen wel meer. Als jullie mij bellen wel met nummer of een boodschap achterlaten zodat ik terug kan bellen. , de ruimte incl keuken 30 m2.

PVC vloer leggen

Ik wil graag de vloer in mijn woning vervangen. Het betreft leggen van 2 etages à 50 m2 klik-plaat ondervloer en klik-PVC laminaat. Totaal 100 m2 verdeeld over 4 rechte kamers, een rechte overloop en drie rechte hallen. Er zouden eventueel ook plinten gelegd kunnen worden, maar deze heb ik niet.

PVC clickvloer leggen

60 m2 klik pvc vloer leggen + hoge plakplinten 36. Vloer is al geregeld

PVC klikvloer leggen

Wij willen in ons vakantiehuisje in Gramsbergen een PVC kliklaminaat vloer laten leggen. Het klik PVC hebben we al. Beneden moet dit over de bestaande tegelvloer gelegd worden, boven liefst over de laagpolige vloerbedekking. Totaal gaat het over 70 m2. De PVC vloer is 4,5 mm dik. De vloer zou 12, 13 of 14 augustus gelegd moeten worden. Kunt u dit regelen?

Vloer egaliseren

Mijn nieuwbouwwoning is onlangs opgeleverd. Ik wil daar op de begane grond in de woonkamer 32 m² zandcementvloer laten egaliseren met ongeveer 4 mm egaline. Ik moet daarna een klik PVC-vloer op worden geplaatst. Ik ontvang graag uw offerte.

Klik pvc laten leggen

Wij willen graag een PVC vloer laten leggen, voor ongeveer 65 m2 klik pvc, inclusief ondervloer en plinten, het gaat om de hele beneden verdieping, die is geëgaliseerd. Is er bij jullie een mogelijkheid om dit komende week te doen? En wat zouden de kosten zijn?

Plaatsen van een klik PVC-vloer

Op de benedenverdieping moet PCV kliklaminaat geplaatst worden, evenals de plinten. Een droogloopmat bij de voordeur moet op maat gesneden worden. Tegen verwachting in moest er toch geëgaliseerd worden, en de vloer ligt nu te drogen. Ik wil de klus begin week 17 laten uitvoeren, mijn huidige legger kan pas een week later. Het gaat om 65 m² en ongeveer 50 meter plint. Achter de plinten wil ik kabels kunnen leggen. Alles is al in huis. Ik ontvang graag uw offerte.

Click PVC op de vloer laten leggen

Het gaat om het leggen van klik pvc/laminaatvloer met ondervloer. Gaat om circa 40 m2. Eronder ligt een betonnen vloer. Spoed, de vloer is al in huis.

Partners

Partners van Casius