Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

PVC clickvloer laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pVC clickvloer laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pVC clickvloer laten leggen

PVC-clickvloer laten leggen

Ik wil vinyl kliklaminaat laten leggen van 75-80 m2.

Ondervloer met PVC aanbrengen

In een nieuwbouw appartement circa 140 m2 PVC vloer leggen. Het is een pvc clickvloer en er moet ook een ondervloer worden geplaatst. Tot slot willen we een hoge overzetplinten laten monteren. Graag ontvang ik een offerte.

PVC clickvloer met ondervloer leggen

Op de begane grond en op 1e verdieping graag PVC click vloer plaatsen en ondervloer (alurollen) plaatsen. Het is een nieuwbouw huis wordt eind maart begin april opgeleverd bij elkaar is het circa 68 m2. Ook graag mee nemen in de prijs indicatie het aanbrengen van een plint van circa 7 cm hoog.

PVC vloer leggen

Wij zoeken iemand die op een kantoor 64 m2 PVC clickvloer kan leggen met daaronder een ondervloer. Op verzoek kan een foto van de bestaande situatie gemaild worden.

PVC clickvloer leggen

60 m2 klik pvc vloer leggen + hoge plakplinten 36. Vloer is al geregeld

PVC clickvloer monteren

Wij gaan bij de Gamma een PVC click vloer aanschaffen. De montage willen wij graat uit willen laten voeren, wel zullen wij zelf de ondervloer leggen en de verdere afwerking verzorgen. Het gaat om 37 m2.

PVC-clickvloer repareren

De pvc-clicklaminaat in mijn woning is beschadigd, graag verneem ik de mogelijkheden en bijbehorende offerte.

PVC clickvloer leveren en leggen

Het betreft het leggen van een pvc vloer in een appartement van 50 M2 incl. De pvc vloer die ik besteld hebt is geschikt voor de badkamer omdat de onderlaag gemaakt is van plastic composiet (WPC) Ik wil graag alles door gelegd hebben, dus zonder dorpels! Er ligt nu laminaat met een ondervloer die volgens mij nog prima is? In de slaapkamer, toilet en badkamer is nu nog geen ondervloer aanwezig. Als u die kunt leveren, graag. Mijn wens is geen plakplinten op de vloer maar een (kleine) naad die kan worden afgekit. Dit kan/wil ik zelf wel doen indien gewenst. Ik ben opzoek naar iemand die netjes, nauwkeurig en precies werk levert.

PVC clickvloer leggen

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd, die naar verwachting begin oktober zal worden opgeleverd. Wij hebben een pvc click vloer gekocht van 115 m², met ondervloer en 90 meter plinten. Wij willen die graag rond eind oktober of begin november in de gehele woning laten leggen. Er is op de benedenverdieping een vloer met vloerverwarming die al geëgaliseerd is. Boven zijn er gewone betonnen afwerkvloeren. Wij ontvangen graag een offerte.

PVC-clickvloer laten leggen

Binnenkort gaan wij verhuizen en wat vloerbedekking betreft heeft een PVC click vloer wel onze voorkeur. We zouden graag een offerte van u willen krijgen, indien mogelijk, wat het kost om ons appartement van ongeveer 106 m2 met een PVC click vloer te laten stofferen? Onze voorkeur gaat uit naar de kleur 'Mist'. Misschien is het mogelijk, om rond en nabij, hiervan een schatting te maken. Graag zouden wij zo spoedig mogelijk op de hoogte worden gesteld. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. Alvast bedankt voor uw moeite!