Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

PVC click vloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pVC click vloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pVC click vloer leggen

PVC-click vloer leggen

Graag laten wij een PVC-click vloer leggen in de woonkamer, hal en keuken van ons nieuwe huis. Dit is totaal ongeveer 40 m2. Het is helemaal geëgaliseerd, er ligt geen huidige vloer, dus de nieuwe vloer kan direct gelegd worden. Plinten hoeven niet. Begin juni zouden wij graag beginnen, omdat wij dan verhuizen en dan hebben wij een vloer nodig. Wij wonen momenteel nog nabij Utrecht, dus langskomen of videobellen kan lastig worden.

Click PVC visgraat vloer leggen

Oude houten vloer (erg ongelijk) egaliseren en nieuwe click pvc visgraat vloer leggen (57m2) Ik heb een variant gezien Comfy click van het merk Floer. Als u dit ook kan leveren, graag meenemen in de offerte.

Cando pvc click vloer leggen

Ik moet een pvc vloer gelegd hebben in mijn keuken. Ongeveer 21 m2. De vloer en ondervloer heb ik al. Plinten ook. Vloer moet over bestaande plavuizen worden gelegd. Ik heb cando pvc click tegels gekocht bij Praxis

pvc vloer leggen

Ik wil op de bovenverdieping pvc click laminaat leggen. de afmetingen zijn: sl.1 = 17,3 m2 sl.2 = 20,3 m2 sl.3 = 14,3 m2 sl.4 = 20,0 m2 sl.5 = n.v.t hal is aangesloten voor afm gesplitst in: hal.1 = 4,8 m2 hal.2 = 2,83 m2 hal.3 = 3,96 m2 inbouwkast in hal is 1,25 m2 Verwijderen en afvoeren van huidige vloer optioneel.

PVC click + tapijt leggen

In mijn huidige appartement ligt een siergrindvloer in een aantal ruimtes: 2 slaapkamers, woonkamer, gang. 1. In de woonkamer en gang wil ik graag PVC click laten leggen (met egaliserende ondervloer). 41 m2 2. In de slaapkamers wil ik graag tapijt laten leggen. (4,23 m*3,01 m) + (2,76 m*2,10 m)

Pvc Urban klick vloer leggen

Hallo, in de winkel hebben we voor mijn schoonzus een PVC Urban click vloer uitgezocht en wachten nog op de levering, deze wil ze in alle kamers laten leggen. We hebben alleen geen idee wat daar de kosten van zijn. Het gaat beneden om een woonkamer, keuken en hal, boven zijn 4 slaapkamers, met een overloopje. Alles bij elkaar is dat ca 80 m2. De vraag is of dat komende weken kan (en zo niet wanneer wel?) en wat de kosten hiervoor zijn. Het is een huurwoning, net opgeleverd, dus de woning is nog kaal.

Diverse vloeren leggen in kantoorpand

Voor een groot kantoor in Maassluis van mijn opdrachtgever moeten er verschillende vloeren gelegd worden. Het gaat om plus minus 200-250 m2. De type vloeren zijn tapijt, plak of click pvc en marmoleum in verschillende ruimtes. Er zal in etappes gelegd moeten worden. Graag overleg ik nog over wat knelpunten.

Pvc (click) leggen

Voor onze nieuwe woning zoeken wij een professional om de vloer te leggen. Totaal 34 m2 click pvc met ondervloer (vloer is al in bezit). 2x slaapkamer 12 m2 1x slaapkamer 6 m2 en 1x overloop 4 m2.

Flexxfloors click deluxe type Gobi laten leggen

Op de begane grond, eerste en tweede verdieping van ons nieuwbouw woning willen wij graag een flexxfloors click deluxe laten plaatsen. De verwachting is dat de vloeren geëgaliseerd zijn. Er wordt vloerverwarming met daarover heen een dekvloer gelegd. De oppervlakte is ongeveer 175 m2. Separaat zou ik graag de kosten willen weten voor het laten leggen van PVC op de trappen.

Sleuven van vloerverwarming vullen, vloer egaliseren en click pvc leggen

We krijgen op 29 april vloerverwarming ingefreesd. We willen de sleuven laten dichtzetten, de vloer egaliseren en een click pvc vloer laten leggen. Het gaat in totaal om ongeveer 45 m2, verdeeld over woonkamer/keuken,hal en eventueel het toilet. De vloer is al aangeschaft. Graag een offerte voor de werkzaamheden zoals hierboven beschreven inclusief de materialen om te vullen en te egaliseren en de vloer te leggen.

Partners

Partners van Casius