Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

PU coating op een pvc vloer aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pU coating op een pvc vloer aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pU coating op een pvc vloer aanbrengen

PU coating op een pvc vloer aanbrengen

Ik wil graag mijn net gelegde pvc vloer laten voorzien van een PU coating, want deze moet waterdicht worden. Het gaat om ca 40 m2 grijs eikenhout look, geen idee welke coating daar het beste op kan, alshet in ieder geval maar kleurloos is. Het zal tevens in tweeën moeten gebeuren ivm aanwezige meubels, die dan "even" heen en weer moeten. Gelieve te mailen. Als u toch belt, spreek dan in ieder geval voicemail in.

PU coating op een PVC vloer aanbrengen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het aanbrengen van een coating op een PVC vloer die reeds ligt. De totale oppervlakte is 200 m2. Deze dient waterdicht te worden. En dient zijdeglans of mat met een tint te zijn.

PU coating op een PVC vloer aanbrengen

Ik wil graag op mijn bestaande pvc vloer zwart witte tegels een PU coating aanbrengen. De vloer zit er bijna 2 jaar in en heeft al wat beschadigingen opgelopen doordat ik een horecazaak heb. Nu is mijn vraag of de vloer weer hersteld kan worden en dus een PU coating erover heen kan en wat de kosten hier van zijn. De oppervlakte is maximaal 160 m2.

Cementdekvloer egaliseren en coaten

Volgende week wordt mijn woning opgeleverd en ik wil daar graag de vloer op de begane grond laten egaliseren en daarna laten voorzien van een coating. Er ligt een cementdekvloer in van ongeveer 35 m² in de woonkamer, keuken en hal. In de hal moet het kruipluik worden vrijgehouden. Na het egaliseren wil ik een 2 componenten PU-coating van Sigma laten aanbrengen in de kleur RAL 9010. Ik heb nog geen keuze gemaakt voor zijdeglans of hoogglans. Ik wil een hele strakke witte vloer. De vloer is plintloos en er ligt vloerverwarming in. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die dit werk op heel korte termijn kunnen verzorgen.

Vloer egaliseren en PU coating aanbrengen

Wat zijn de kosten voor het egaliseren van een vloer met vloerverwarming, vervolgens deze voorzien van een PU coating. Ongeveer 25 m2. Het is een nieuwbouwwoning. De oplevering van het huis is ergens in mei. De vloer willen we in juni laten doen.

PU-coating op een PVC-vloer aanbrengen

Ik wil graag weten wat de kosten zijn voor het laten aanbrengen van een extra PU coating laag op onze pvc vloer. Onze vloer is van ambiant en we merken dat de vloer minder mooi is geworden en en sneller beschadigd dan eerst. Zelf zou het ook kunnen, maar ik weet niet welke materialen ik dan moet gebruiken.

Houten vloer verwijderen en gietvloer of PU vloer plaatsen

Wij hebben een 2 cm dikke eikenhouten vloer in onze gehele woning. Wij hebben waterschade gehad in de keuken en willen de houten vloer in dit deel van de woning laten verwijderen en daar een gietvloer met een krasvaste coating laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 25 m². Een andere optie is een PU vloer. Graag bespreken wij beide opties en ontvangen een offerte voor beide materialen. Belangrijk voor ons is, dat er geen hoogteverschil ontstaat bij de aansluiting op de bestaande vloer.