Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

PS renovatievloer aanbrengen en oude vloer verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pS renovatievloer aanbrengen en oude vloer verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pS renovatievloer aanbrengen en oude vloer verwijderen

PS renovatievloer aanbrengen en oude vloer verwijderen

Ik zoek een vloerenbedrijf. Ik wil op onze beneden verdieping de houtenbalken vloer vervangen voor een PS renovatievloer (VBI). De klus bestaat uit het verwijderen van de houtenvloer en het aanbrengen van VBI. incl materiaal. Het gaat om 58 m2. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond. Onder de huidige vloer bevindt zich de kruipruimte.

Vbi ps renovatievloer aanbrengen

Graag ontvang ik een prijsopgaaf voor het aanbrengen van een vbi ps renovatievloer. De vloeroppervlak bedraagt ongeveer 45 m2. Idealiter wordt de vloer aangelegd in combinatie met vloerverwarming. Echter ter vergelijking ontvang ik graag offertes voor zowel inclusief vloerverwarming en exclusief vloerverwarming. Het voorwerk (verwijderen bestaande vloer et cetera) voer ik graag zelf uit.

VBI PS renovatievloer aanbrengen

Het aanbrengen van een vbi-ps-renovatievloer in een jaren 30 rijtjeshuis. Totale oppervlakte 11,5 x 5 meter. Huidige houten vloer wordt van te voren verwijderd. De vloer moet afgewerkt worden met vloerverwarming en egalisatiemortel of gelijkwaardig.

Aanbrengen PS vloer

Wij ontvangen graag een vrijblijvende prijsindicatie (all-in prijs) ten behoeve van het aanbrengen van een PS-vloer (3,30 bij 7,00 meter), inclusief cementdekvloer. De PS-vloer dient te worden bevestigd in de bestaande muren/fundering (als renovatievloer of gewoon uithakken). Geïsoleerde PS-vloer met een RC waarde van 3,5 m2K/W en afwerking gelijk aan bestaand. De werkzaamheden dienen plaats te vinden in de 2e week van november (maandag 6 november). Als u het zou kunnen: de betonvloer open maken en het ook afvoeren. Graag dit dan optioneel mee aanbieden.

VBI PS renovatievloer plaatsen

Graag ontvangen we een offerte voor het plaatsen van een vbi ps-renovatievloer, type semi-droog voor de begane grond van 38 m2 met vloerverwarming. Graag horen we wat de procedure is.

VBI-PS renovatievloer aanbrengen

Ik wil een nieuwe geïsoleerde renovatievloer met vloerverwarming. Het huis is uit de jaren 1920. Slopen van de houten vloer, het verwijderen van de CV en gaten vullen in de muur. Vloerverwarming met daaroverheen een vloer (advies nodig), ik denk aan een cement gebonden vloer waar geen vloerbedekking meer nodig is. De woonkamer is een kamer en suite en 12 meter lang en gemiddeld 4 meter breed breedste deel 4.10. Dus ongeveer 50 m2.

VBI PS renovatievloer aanbrengen

In de woonkamer hebben wij op dit moment een houten vloer. Door een vochtprobleem en hoogstaand grondwater is er sprake van aantasting van de houten balken. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van de houten vloer in de woonkamer en vervangen voor een VBI PS renovatievloer. Gaarne de offerte opsplitsen in een post 'verwijderen houten vloer' en 'aanbrengen en afwerken nieuwe VBI PS vloer'. Deze VBI PS renovatievloer dient afgewerkt te worden met houten platen waarop later een laminaatvloer gelegd kan worden. Het leggen van de laminaat vloer valt buiten deze offerteaanvraag. De maten van de woonkamer zijn 9,35 meter lang en 4 meter breed. Circa 37,4 m2. Wij zien uw offerte met belangstelling tegemoet.

PS renovatievloer laten plaatsen

Ik wil graag 50 m2 aan renovatievloer laten plaatsen. Er hoeft geen bestaande vloer geplaatst te worden.

Houten vloer vervangen door PS-renovatievloer

Ik wil graag mijn houten vloer vervangen door een PS-vloer. De huidige vloer ligt boven een kelder van 1,5 meter hoog. In de oude balken is houtworm en zwam aangetroffen en dienen dus te worden verwijderd en vervangen door een renovatievloer. Dit was het advies vanuit het bouwkundig rapport met de volgende tekst: VRB advies: keuze maken t.a.v. VBI-vloer (is geïsoleerde systeemvloer: betonnen liggers, waartussen PS-schaalelementen, wapeningsnet en beton storten, na droging wordt hierop dan een cementdekvloer aangebracht). De maat van de vloer is 7.81 x 3.50 m1. Graag ontvang ik een prijsindicatie en daarbij de aanduiding van de verwachte tijd die de renovatie zal duren.

VBI PS renovatievloer leggen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een VBI-PS renovatievloer afgewerkt met OSB-plaat. Het gaat om 50 m², 10 x 5 meter. De bestaande houten vloer verwijderen we zelf, dus de ruimte is verwerkingsklaar. In het halletje waarvan de wanden blijven staan zit de watermeter, hier zal dus wel een luik moeten komen. Eind augustus krijgt de klant de sleutel van dit huis.