Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Prijsindicatie gietvloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: prijsindicatie gietvloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: prijsindicatie gietvloer

Prijsindicatie gietvloer

Wil graag een gietvloer voor de woonkamer en 1 verdieping, is samen ongeveer 130 m2. Laat mij verder graag adviseren.

Complete begane grond van betonvloer + afwerking voorzien

Wij willen een complete begane grond van een (bouwvallig) huis uit 1900 van een betonvloer van voor tot achter voorzien, inclusief een gietvloer toplaag voor comfortablele afwerking (geen vloerverwarming). Loopt door hele huis, dus van ingang, woonkamer, bijkeuken tot sanitair (in de laatste ruimte moet ook de douche-afvoer gesteld worden (en de vloer in die hoek iets aflopen). Verder vlak door hele huis heen dus. Er is geen/nauwelijks kruipruimte, na 20 cm begint het zand. Eerste prijsindicatie zou fijn zijn.

Gietvloer aanbrengen in badkamer en toiletruimte

Wij ontvangen graag per email een prijsindicatie voor een gietvloer (grijs) voor een woning van 170 m2. We willen graag in de hele woning de gietvloer incl badkamer en toiletten. De badkamer is ongeveer 6m2 en daar willen we graag een anti slip coating.

Siergrind vloer leggen

Ik ben mij aan het oriënteren betreft beton of gietvloer voor onze keuken. Betreft lange smalle keuken en bijkeuken van ongeveer 10 m2. Houten ondervloer. Kunt u mij een prijsindicatie verstrekken?

Betonlook gietvloer aanbrengen in de keuken

Eind augustus wordt er een nieuwe keuken bij ons geplaatst. Er ligt daar nu een tegelvloer met vloerverwarming met een oppervlakte van een kleine 16 m². We willen hier graag een betonlook gietvloer op laten aanbrengen. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

Gietvloeren aan laten brengen

Wij zijn aan het nieuwbouwen in Almelo. De begane grond en de badkamer willen wij voorzien van een gietvloer. Wel een vloer met een beetje werk erin dus niet helemaal egaal. Welk type vloer kunnen wij het beste kiezen en heeft u hier een prijsindicatie voor ? Het betreft ongeveer 65 m2 in totaal.

Gietvloer maken in een vakantiewoning

Wij hebben in onze vakantiewoning een oude tegelvloer uit 1967 met kleine bruin/gele tegeltjes. We overwegen om daaroverheen een gietvloer te laten leggen en willen hiervoor graag uw prijsindicatie ontvangen per mail. Het is momenteel niet mogelijk om de woning te bezoeken.

Gietvloer in het bedrijfspand aanbrengen

Ik heb een bedrijfsruimte gekocht, waar onlangs ongeveer 700 m² tapijt van de vloeren is verwijderd. De vloer is ongelijk en ik wil daar nu een gietvloer laten plaatsen. Ik ontvang daarvoor graag uw prijsindicatie.

Heldere PU gietvloer over een marmeren vloer plaatsen

Ik heb een erg leuke woning bezichtigd die te koop staat, maar daar moet veel aan gebeuren. Voordat ik een bod uitbreng wil ik allerlei kosten in kaart brengen. Ik vraag mij af of ik over de bestaande marmeren vloer van 60 m² een glasheldere PU gietvloer kan laten aanbrengen en wel zodanig, dat de oude marmeren tegels zichtbaar blijven. Ik wil graag antwoord op deze vraag en een prijsindicatie.

Antraciet of zwarte gietvloer leggen

Gaarne een prijsindicatie voor 135 m2 gietvloer, antraciet of zwart en ongeveer 10 m2 antislip (badkamer). Het betreft een nieuw appartement met vloerverwarming door het gehele appartement.