Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Praxis laminaat leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: praxis laminaat leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: praxis laminaat leggen

Praxis laminaat laten leggen

Ik wil in een strandhuis bij Hoek van Holland 15 vierkante meter laminaat leggen en ondervloer afwerken met plinten.

Laminaat leggen in atelier

Ik wil graag een werk ruimte van 65 vierkante meter van laminaat voorzien. Het betreft een atelier en er hoeven geen plinten worden gelegd. Wel een net laminaat. Wat zijn hier de kosten van? Datum leggen: 19 of 20 of 22 maart. 6 mm laminaat. Wit eiken zonder v groef van praxis. Hartelijk

Quickstep Moderato laminaat leggen

Hierbij het verzoek tot een offerte voor het leggen van een Praxis quickstep moderato laminaatvloer met lage plinten en inclusief ondervloer (10 decibel). Het oppervlak is 65 m2.

Praxis laminaat leggen

Ik wil graag een laminaatvloer en ondervloer laten leggen in 3 kamers, 1 hal (1e verdieping) en een zolder. Het totale oppervlak is 72 m2. Ik heb al laminaat (DECOMODE PRAXIS) en een ondervloer (Sencys klisysteem) aangeschaft. De gewenste datum voor het leggen is vanaf 16 maart.

Laminaatvloertje met ondervloer leggen

Ik zou graag een offerte willen aanvragen bij u via de Praxis klusservice. Het gaat om het leggen van 8 m2 laminaat en 8 m2 ondervloer. Ook 9 plakplinten moeten daarbij gelegd worden. Verder moet er ook nog een muur geschilderd worden met een oppervlakte van 6 m2. Kunt u mij laten weten wat dit in totaal gaat kosten (ook inclusief btw, arbeidsloon, voorrijkosten en eventuele andere kosten). Het laminaat, de plinten, ondervloer en verf die nodig zijn voor de klus zal ik zelf aanschaffen. Alvast bedankt voor de moeite.

Laminaat leggen

Ik wil graag op onze eerste verdieping van circa 60 m2 laminaat laten leggen. Goed toegankelijk. Het gaat om gewoon licht Praxis laminaat.

Laminaat leggen met hoge plinten

Ik wil laminaat van de Praxis (8 mm Decomode King zise Porto) laten leggen inclusief hoge plinten. Er ligt nu tegels met vloerverwarming op de vloer. Hierover wil ik laminaat laten leggen. Periode rond 15 februari. Betreft ongeveer 37 vierkante meter.

Laminaat en hoge plinten plaatsen

Na een verbouwing dient straks enkel nog de reeds bij Praxis aangeschafte laminaat en plinten gelegd en geplaatst te worden. Er lag voorheen al laminaat waardoor de ondervloer eventueel weer opnieuw gebruikt kan worden. Ik wil de werken echter ter plekke bespreken en alles samen nameten om te zien wat er nog door mij geregeld moet worden, ook zodat er een goede offerte opgesteld kan worden. Vloer dient over 4 ruimtes door gelegd te worden en het totale oppervlakte is ongeveer 35 vierkante meter. De klant heeft inmiddels alles aangeschaft voor de klus maar het kan zijn dat er extra dingen nodig zijn.

Laminaat zonder ondervloer laten leggen

Gaat om woonkamer 25 m2 , en halletje 5 m2 Heb laminaat gezien - emotion milano van 14. 99 nu voor 11. 24 per m2. Wat kost t mij de laminaat kopen + laten leggen door Praxis?

Laminaatvloer van Praxis laten leggen

Ik wil een laminaatvloer laten leggen 40 m2. Ondervloer en laminaat reeds bij Praxis aangeschaft. Het gaat om 4 kamers en een overloop. Indien mogelijk leggen vóór 17 januari.

Partners

Partners van Casius