Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plinten boven een gietvloer plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plinten boven een gietvloer plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plinten boven een gietvloer plaatsen

Plinten boven een gietvloer plaatsen

Graag willen wij in ons appartement in Amsterdam-West plinten boven een gietvloer laten plaatsen. Het appartement is 63 m2 groot en het verwachte aantal meters plint is 51 meter. De plinten mogen verlijmd of vastgezet worden aan de muur met bijbehorende clips. Wel dienen de plinten verstek gezaagd te worden en niet met van do eindstukken afgewerkt te worden.

Gietvloer op de begane grond aanbrengen

Ik wil graag een gietvloer op de begane grond in een nog nieuw te bouwen woning. De totale oppervlakte zal 80 m2 beslaan en zal aangebracht moeten worden op een zandcementdekvloer. De ruimtes die voorzien moeten worden zijn een slaapkamer van 17 m2 en een woonkamer met uitbouw en speelhoek van 63 m2. De vloer moet stevig zijn en niet glad omdat onze zoon in zijn elektrische rolstoel er op moet kunnen rijden. Graag wil ik de vloeren ook afgewerkt hebben met plinten.

Hoge plinten op een gietvloer aanbrengen

Ik wil graag in mijn nieuwe huis hoge plinten laten leggen, ral 9010 en mdf, op de gietvloer. Het is ongeveer 100 strekkende meter. Kunt u aangeven wat de prijs hiervan zal zijn? Er is maar 1 mogelijkheid om de plinten te plaatsen en dit zal zijn op donderdag 21 juli.

Gietvloer in medische kliniek

Voor 1 ruimte. Het is een vloer voor in een medische kliniek. Het zal ongeveer 65 m2 zijn. De huidige vloer is wit zeil met een ondervloer en daaronder een houten vloer. Het moet er schoon uitzien maar ook niet te steriel. Ik denk een grijze kleur. Plinten zijn niet nodig. Waar moet ik aan denken qua kosten?

Nieuwe gietvloer inclusief geintegreerde plinten

Een nieuwe Gietvloer. Inclusief plint, die in een geheel met vloer zit.

Plinten vervangen van gietvloer

Door een lekkage zijn de plinten in de keuken, hal en wasruimte beschadigd en krom getrokken. Deze willen we laten vervangen. Het zijn een stuk of 8 plinten, ongeveer 15 meter. Ook is er een muur vochtig geworden waar nu schimmel op staat. We hebben een gietvloer met witte plinten. We willen graag contact voor het maken van een offerte. En onze verzekeraar moet de offerte goedkeuren.

Aluminium plinten monteren

Voor onze nieuwbouwwoning willen wij graag een offerte voor 121 m1 witte plint van 6 cm bij 2 mm hoog in ral 9010. Daarnaast willen wij graag 8 buitenhoeken verwerkt hebben en dit door het uitvoerend bedrijf ook gemonteerd hebben. In de hal moet een mat komen van ongeveer 2 bij 2 meter. In de gietvloer gaat er ruimte over gelaten worden voor de mat. En buiten ook 2 matten een aan de voor- en een aan de achterkant. Via deze weg zou ik graag een indicatie van de prijs hiervan ontvangen. Uitvoering zou al op vrijdag de 13e van november kunnen. Alvast bedankt voor de moeite.

Plinten laten leggen

In verband met een calamiteit met de gietvloer moeten wij onze plinten, die momenteel alleen, zichtbaar, geschroefd zitten, eerst demonteren en verwijderen. Daarna moeten ze beter worden teruggeplaatst, namelijk geschroefd en gelijmd, want op sommige plaatsen staan ze nu een beetje af, en daarna afgekit aan de bovenzijde. De schroefgaten moeten dan ook worden verzinkt, de schroefgaten gevuld en de plinten afgelakt. Het zijn voorgegronde rechte plinten van 80 mm hoog, ongeveer 1 jaar oud dus prima hergebruiken. Totale lengte 50 meter, 4 slaapkamers en een hal. De vloer is een gietvloer dus er moet zeer voorzichtig worden gewerkt. Voor alles bij elkaar, dus ook demonteren, willen wij graag een offerte. Daarnaast willen wij, separaat, een offerte ontvangen voor het aanbrengen van geheel nieuwe rechte plinten van ongeveer 100 mm hoog voor de begane grond, hier liggen nog geen plinten, het betreft ook een gietvloer, netjes recht en strak geplaatst en na montage wit afgelakt. Dit betreft eveneens 50 meter.

Polyurethaan gietvloer aanbrengen

Graag ontvang ik offertes voor het aanbrengen van gietvloeren voor de volgende ruimtes op de 1e en 2e verdieping: slaap-/studeer/waskamer, 5.1 m², 9.8 m², 13.2 m², en zolder 43.2 m². Het betreft een nieuwbouwwoning (oplevering in week 28/29. De vloeren worden met zand/cementen dekvloeren afgeleverd. In de kleuren licht taupe. Plaatsen van plinten. Gewoon recht (ong. 7 à 8 cm hoog, gewoon wit)

Leveren en plaatsen en afwerken van 12cm hoge plint

Het leveren van plinten van 12cm hoog en 1,5 cm dik (rechte plinten, zonder facet o.i.d.). Daarnaast ook het plaatsen daarvan en het afkitten. Vervolgens aflakken in hoogglans wit. Het betreft 75 meter plint, op een cementgebonden gietvloer tegen spachtelputz wanden. Graag al in week 17.