Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plinten met clipsysteem op laminaatvloer monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plinten met clipsysteem op laminaatvloer monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plinten met clipsysteem op laminaatvloer monteren

Plinten met clipsysteem op laminaatvloer monteren

Het monteren van 45 meter hoge plint met clipsysteem en 12.50 meter plakplint. Deze moeten verstek gezaagd worden.

Plinten leggen met clipsysteem

In mijn woonkamer + open keuken en in de gang wil ik graag hoge plinten laten leggen met een clipsysteem, en dus zonder gebruik van lijm. Dit vanwege een aantal snoeren die er achterlangs moeten lopen, en het eventueel later vervangen van behang. Bij de deuren wil ik graag plakpinten laten leggen. In totaal komt het neer op ongeveer 28 meter hoge plinten en 9 meter lage plinten. De plinten, clips, en bevestigingsmateriaal haal ik zelf in huis.