Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plavuizenvloer verwijderen en egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plavuizenvloer verwijderen en egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plavuizenvloer verwijderen en egaliseren

Plavuizenvloer verwijderen en egaliseren

Graag zou ik een prijsindicatie willen hebben voor het verwijderen en afvoeren van een plavuizen vloer, en het verwijderen van tegels en een toiletpot in de toiletruimte Het betreft een huis wat ik nog niet in het bezit heb. Geen vloerverwarming aanwezig. Staat van de dekvloer onbekend. Eerste verdieping (Drive in woning met plaats voor de container op de oprit. Afval is via het balkon af te voeren met evt stortkoker naar begane grond direct in de container, hekwerk van het balkon zal door mij gedemonteerd worden), 50m2, woonkamer met open keuken en gang. Ook graag een indicatie van de kosten voor het egaliseren. Ook ben ik bereid met het helpen afvoeren naar de container.

Tegelvloer verwijderen met behoud van vloerverwarming

Ik zoek een vloerenbedrijf die onze vloer deels kan verwijderen. In ons nieuw aangekochte huis, ligt een dubbele plavuizen vloer bovenop vloerverwarming. De plavuizenvloer willen wij graag verwijderen. De vloer ligt op de begane grond en bedraagt ongeveer 41 m2. Het is onbekend hoe de plavuizen zijn bevestigd, ook is niet bekend of de vloerverwarming ingefreesd is.

Plavuizenvloer verwijderen en glad opleveren

Onze plavuizen zijn omhoog gekomen in de huiskamer. Op de plavuizen ligt laminaat. De plavuizen moeten eruit en schoon opgeleverd worden om er laminaat op te kunnen liggen is 63 m2.

Plavuizenvloer netjes verwijderen

Het gaat om een plavuizen vloer op beton met eronder kanaalplaat in combinatie met zandcement. De 2e onderlaag is een siergrindvloer waarin de vloerverwarming is gefreesd. De vloerverwarming daar weer onder moet in tact blijven. Wel egaliseren. Er komt een Eiken vloer op te liggen. Het huis komt uit 2012 en voor het huis is ruimte voor een container (op de parkeerplaatsen) en het gaat om de vloer op de eerste etage. De sleutel van het huis krijgen wij op 5 januari en het slopen zou in week 3 moeten plaats vinden (dagen nog overeen te komen). Graag zien wij een offerte tegemoet.

Tegelvloer verwijderen en egaliseren

Graag ontvangen wij uw offerte voor het verwijderen van een plavuizenvloer inclusief egaliseren. Het is niet bekend of de vloer verlijmd of in het cement gelegd is. In de vloer is vloerverwarming aanwezig, deze hoeft niet per se behouden te blijven. De oppervlakte is 55 m2. De werkzaamheden dienen in april 2018 plaats te vinden. Bij de woning zal een container worden geplaatst, hier kan het puin in gestort worden.

Plavuizenvloer met vloerverwarming vervangen

Ik wil de bestaande plavuizen (circa 58 m2) verwijderen uit de woonkamer (40 m2), keuken (9 m2 en hal (9 m2). Bestaande vloerverwarming-slangen vernieuwen/vervangen. Er zitten nu zwarte slangen in (>20 jaar). Voor de uitbouw (16 m2), parketvloer verwijderen en vloerverwarming infrezen. (momenteel dus geen vloerverwarming in deze uitbouw). Vervolgens alles egaliseren en voorzien van nieuwe, nog aan te schaffen, plavuizen (74 m2).

Plavuizen verwijderen en ondergrond egaliseren

Wij gaan op 25 november verhuizen en moeten op 1 december de sleutel van onze huurwoning inleveren voor een eindcontrole. Tegen de verwachting in moeten we nu toch onze plavuizenvloer van 40 m² laten verwijderen en de ondergrond laten egaliseren. Ik ben op zoek naar een vakman die daar vanaf 25 november tijd voor heeft. Ik ontvang graag uw offerte.

Plavuizen en vloerverwarming verwijderen

Wij willen op de benedenverdieping van onze woning een plavuizenvloer van ongeveer 50 m² laten slopen, inclusief de vloerverwarming die in die vloer ligt en die als bijverwarming dient. Als het mogelijk is, willen wij de leidingen van de vloerverarming laten verwijderen en daarbij de dekvloer zover mogelijk in tact laten. De vloer moet weer geëgaliseerd worden, zodat daar weer nieuwe vloerverwarming kan worden ingefreesd. Ik ontvang graag uw prijsindicatie. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, dan hoor ik dit uiteraard graag. We willen deze klus pas in 2018 laten uitvoeren.

Slopen plavuizen vloer en egaliseren ondergrond

Wij hebben een vrijstaande woning uit bouwjaar 1978 gekocht en krijgen daarvan op 2 oktober de sleutel. We willen daar op de begane grond een plavuizenvloer die in cement is gelegd laten verwijderen. Het gaat om ongeveer 50 m² waar geen vloerverwarming onder ligt. Het puin moet worden afgevoerd. Daarna moet de ondergrond eventueel ook geëgaliseerd worden. Er staan foto's van de woning op Funda. Wij ontvangen graag uw offerte.

Plavuizenvloer verwijderen

Ik wil graag 54 m2 plavuizen laten verwijderen uit de woonkamer en de gang. Dit is op de begane grond. Eventueel dient de vloer te worden geëgaliseerd. Dit ligt aan de prijs.

Partners

Partners van Casius