Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plavuizen vloer uithakken en vloer egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plavuizen vloer uithakken en vloer egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plavuizen vloer uithakken en vloer egaliseren

Zand cementvloer leveren en storten

Woonkamer vloer circa 25m², 100mm dik afwerkvloer. Hierop komen plavuizen te liggen. De vloerverwarmingbuizen en bewapening doe ik zelf. Tevens komt de vloer op een isolatie laag te liggen (zwevende dekvloer).

Vloer egaliseren t.b.v. tegellaminaat

Wij hebben een huis gekocht waar een hobbelige tegelvloer ligt van ongeveer 60 m². Wij halen die plavuizen eruit en willen voordat er nieuwe vloertegels op komen de ondergrond laten egaliseren. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

CanDo Comfort click kunststofvloer monteren

Ongeveer 85 m2 CanDo comfort click leggen over bestaande plavuizen! Eerst Sencys ondervloer voor vinyl vloeren click leggen. Alleen plakplinten voor 25 m. En ongeveer 35 m Cando decoratieve plint blok wit 19 x 82 mm. Plaatsen. Al het materiaal heb ik dan tegen datum plaatsing bij Praxis gekocht. Bij een doorlopend geheel (85 m2) moeten dan wel 8 drempels en vloerbedekking slaapkamer (4. 20 x 4. 20) verwijderd en op gelijke hoogte gebracht worden. Alternatief is dat alle drempels blijven liggen en per ruimte vloer gelegd wordt. Tijdstip: 3e week in November.

Grindvloer over plavuizen leggen

Het leggen van een grind vloer op een bestaande plavuizen vloer. Ongeveer 50 m2

Betonlook vloer maken op plavuizen

Ik heb een woonkamer van ongeveer 60 m2 momenteel liggen hier plavuizen in graag ontvang ik een prijs voor het egaliseren van de plavuizen en aanbrengen van een nieuwe vloer. Er zit vloerverwarming onder. Bij voorkeur eind november uitvoeren.

Tegelvloer met plavuizen laten egaliseren

Wij willen een tegelvloer met plavuizen laten egaliseren. Door de dieper liggende voegen zal er 2 x geëgaliseerd moeten worden. Het betreft een ruimte van 55 m2 verdeeld over een hal met toilet en een woonkamer met open keuken. Alles is drempelloos. In de hal bevindt zich een watermeterput. De te leggen PVC vloer wordt door mijzelf gedaan. De werkplek is goed bereikbaar en vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De klant wil graag in de derde week van februari worden geholpen.

Plavuizen vloer uithakken en vloer egaliseren

Ik wil graag de plavuizen van de benedenverdieping verwijderen. De plavuizen zijn gelegd in cement. \Het betreft woonkamer, hal en keuken (keukenblok blijft staan) ong 36 m2. Graah een prijsindicatie.

Betonnen vloer egaliseren

Er dient een betonnen vloer geëgaliseerd te worden. De plavuizen worden verwijderd, de vloerverwarming zal blijven liggen. Uiteindelijk willen wij er een PVC vloer laten leggen. De oppervlakte van de vloer is ongeveer 35 m2.

Plavuizen uitbreken

Heb woning uit 1988 gekocht met beneden ongeveer 65 m2 gelijmde en vervolgens rim gevoegde plavuizen. Ik wil de vloer vervangen door parket. Kosten uitbreken?

Plavuizen verwijderen en egaliseren

Het gaat om het verwijderen van plavuizen in woonkamer van ongeveer 30 m2. Waarschijnlijk moet na verwijderen van plavuizen de vloer geëgaliseerd worden.

Partners

Partners van Casius