Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plavuizen vloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plavuizen vloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plavuizen vloer leggen

Vloer egaliseren

We hebben een gedeelte van de schuur ± 115 m2 omgebouwd als kantoor, magazijn, werkplaats en hal. We gaan hier zelf vloerverwarming op isolatieplaten leggen en willen dan graag dat de vloer geëgaliseerd wordt per ruimte i.v.m. hoogte verschil. Het gaat alleen om het egaliseren dus van de vloer, hoogte verschil weet ik zelf niet. Daarna komen er plavuizen op.

Gietvloer benedenverdieping

Benedenverdieping van huis uit 1905. 40 m2 , huidige vloer tegels/plavuizen

Siergrindvloer verwijderen en egaliseren en nieuwe (plavuizen) vloer leggen keuken en gang

Ik wil graag de siergrindvloer in de keuken en in de gang verwijderd hebben en de ondervloer laten egaliseren. Daarna wil ik een nieuwe vloer laten leggen (plavuizen). In de keuken gaat het om 8 m2 en in de gang 6 m2. In beide gevallen ruim gemeten. De plavuizen tegels (30 x 30 en 7 mm dik) hebben wij al in ons bezit. Graag wil ik een offerte met een aparte kostenberekening per ruimte.

Egaliseren plavuizen vloer

We willen graag de vloer laten egaliseren. Vloer is op de begane grond +/-55 m2. Voorbeeld van de vloer in bijlage. Over de vloer komt PVC. Vraag is wat zijn de kosten om deze te egaliseren en hoe dik wordt de laag en wordt de vloer voorzien ( is dat nodig) van een primer ? Verwachting uitvoering eind juni

Plavuizen begane grond egaliseren door middel van deklaag

Wij willen over bestaande boeren plavuizen met grove voegen vinyl laten leggen en willen daarom de vloer geëgaliseerd hebben. Het betreft ongeveer 50 m2. Dit wil ik graag met een zandcementlaag laten egaliseren

Granito vloer herstellen (ligt onder plavuizen)

Wij hebben een huis aangekocht en de huidige bewoner heeft in de hal over de orginele jaren 30 granito vloer een plavuizen vloer gelegt. Het deel in de hal willen wij graag laten herstellen. Momenteel liggen de plavuizen er nog gelijmt op. het btreft zo'n 10m2

vloer egaliseren

We hebben een oude boeren plavuizen vloer in de huiskamer en willen graag daar als het kan een laminatenvloer overheen leggen. Daarvoor willen we graag onze oude vloer laten egaliseren. Als kan dus alleen egaliseren, zodat we zelf de laminaten vloer kunnen leggen. Gaat in totaal om 30 m2.

Storten zandcement tbv vloerverwarming

Ik zou graag de mogelijkheden bespreken voor het storten van een zandcementvloer of het egaliseren van de ondervloer. Dit vanwege het plaatsen van vloerverwarming (op water). Wij hebben nu deels plavuizen liggen en een uitbouw waar zandcement ligt. Het idee is dat we de plavuizen eruit halen en dan de vloer op de benedenverdieping gelijk maken met de uitbouw. Uiteindelijk moet hier dan vloerverwarming in komen. Als we de plavuizen weghalen dan zal een hoogteverschil ontstaan van ongeveer 2cm dat “opgevuld” moet worden. Ik schat het oppervlakte dat gestort moet worden op 45m2. De vloer bevindt zich op de begane grond.

Het egaliseren van een plavuizenvloer

Ik zoek een specialist die mijn plavuizen vloer kan egaliseren. De dek/egaliseer-laag kan over de plavuizen heen. Er zit een diepe sleuf in de vloer die ook opgevuld moet worden. Het betreft 40 m2. Er is vloerverwarming aanwezig op de begane grond.

Plavuizen

Wij willen ons gehuurde winkelpand met plavuizen laten leggen, 80 m2. Vloer is klaar om te leggen. Het gaat dus puur om het leggen van de plavuizen, materiaal zorg ik zelf voor

Partners

Partners van Casius