Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plavuizen in nieuwe serre leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plavuizen in nieuwe serre leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plavuizen in nieuwe serre leggen

Egaliseren van een aflopende vloer

Ik ben opzoek naar een soort van gietvlo­er en iemand/ een bedrijf die deze kan v­erzorgen. Het gaat om een serre van 208 ­cm bij 565 cm. Het probleem is alleen da­t deze vloer erg afloopt. Het gaat om ee­n afloop van ongeveer 2 cm. De planning ­is dat we er nog laminaat over gaan leg­gen. Kunt u mij ve­rtellen wat de opties zijn en daar een p­rijsindicatie van geven? De ondervloer is een soort van plavuizen zonder vloerverwarming.

Plavuizen in nieuwe serre leggen

In onze nieuwe serre willen wij graag plavuizen laten leggen, het gaat om een ruimte van 42.5 m2 en het halletje ernaartoe van 10 m2. De betonvloer is 2 weken geleden gestort en geëgaliseerd, er ligt geen vloerverwarming.

Laminaat laten leggen

Graag een prijsopgave via email voor het leggen van ca. 120 m2 laminaat. Rondom groef. In de serre van 30 m2 moet het laminaat gelegd worden op een bestaande plavuizen vloer met vloerverwarming. Alles is begane grond. Inclusief ondervloer en plakplinten.

Plavuizen vloer leggen

Voor huis dat we willen gaan kopen: Leggen van plavuizen woonkamer, serre, hal en 3 slaapkamers. Ongeveer 120 m2. Met geluidsdichte ondergrond ivm appartement; +10db of meer. Waarschijnlijk kopen we plavuizen bij Praxis.

We zijn bezig met een verbouwing en ...

We zijn bezig met een verbouwing en willen plavuizen over de hele bgg laten leggen, het gaat om de volgende ruimtes met opp in m2. 29,60 woonkamer 8,25 serre 22,80 keuken 7,00 kamertje voor De plavuizen dienen te zijn: Nature Valley (Miele) Serenissima / Timberlands plinten zijn niet nodig, graag een prijsopgave voor leveren en verwerken van deze plavuizen voor een bijkeuken van 10m2 andere plavuizen type Ardenne 44,2*44,2*1,4cm

Het project behelst het egaliseren en ...

Het project behelst het egaliseren en betegelen van een bestaande serre tegelvloer (ca 26 m2), de bestaande tegelvloer is door verkeerd leggen en de hitte omhoog gekomen. De bestaande tegels meten 30 bij 30 cm en dienen vervangen te worden door steenrode abdijtegels- of plavuizen (hoeft niet perse de originele) De oude tegels zullen door ons zelf verwijderd worden. De temperatuur in de serre kan oplopen tot boven de 50 graden Celsius. Indien het beter is -b.v. vanwege de hitte - om voor een andere vloerbedekking te kiezen dan kan ook een andere steensoort gekozen worden (b.v graniet)