Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Pergo laminaat leggen op zolder met ondervloer en plinten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pergo laminaat leggen op zolder met ondervloer en plinten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pergo laminaat leggen op zolder met ondervloer en plinten

Pergo laminaat leggen op zolder met ondervloer en plinten

Ik wil graag een offerte voor het leveren van laminaat met Pergo eiken wit kleur 31 m2, inclusief ondervloer en leggen met plinten. Het huidige laminaat dat beschadigd is door water heb ik zelf reeds verwijderd.

Laminaat leggen

Het gaat om een vervanging 3/4 kliklaminaat (Pergo) in de keuken. De klant heeft zelf al het nieuwe laminaat thuis liggen. Het gaat om ongeveer 6 vierkante meter.

Laminaat verwijderen en nieuw leggen na waterschade

Voor ons aanrecht is een deel van het laminaat beschadigd door een lekkage. Het beschadigde deel is ongeveer 1,1 bij 3 meter. Onze vloer ligt er in vanaf september 2013, we kozen een zeer slijtvaste vloer. I.v.m. hoge belasting vanwege mijn pijnsyndroom gebruik ik in huis een trippelstoel. Het gaat om Pergo Laminaat lichtgrijs-zilver 74928-1455. Mogelijk is dit niet meer leverbaar, dan graag een offerte voor een laminaat van vergelijkbare kwaliteit. Een deel van de vloer vervangen is niet mooi, omdat er waarschijnlijk kleurverschil tussen de oude en nieuwe delen te zien zal zijn. Van de verzekering begreep ik dat wel de keuken- en woonkamervloer als een geheel gezien worden, maar niet de gang. We hebben er geen drempel inzitten, ook vanwege mijn beperking, maar omdat er een deur zit is het standaard policy om de gang niet mee te nemen. Hier ga ik echter nog over in gesprek met de verzekering. Oppervlakte van kamer en keuken is 36 m², de gang is 8 m². Graag ontvangen we 2 offertes, voor 36 m² en 44 m². Het verwijderen van het oude laminaat, leggen van het nieuwe en eventuele vervangen van (plak-) plinten graag meenemen in de offerte. Uitvoering zal mogelijk pas in een later stadium volgen maar moet op termijn wel gedaan worden.

Pergo laminaat leggen

In de woonkamer en de hal wil ik graag Pergo clicklaminaat rondom 14 x 129 cm met onderkant silentblocks, dus geen ondervloer nodig, laten leggen. In woonkamer ligt nu een parketvloer en de oppervlakte daar is 50 m2. In de hal liggen tegels en deze ruimte is 12 m2 groot. Er zal 50 meter plint gelegd moeten worden. De werkzaamheden dienen te starten op maandag 6 juni.

Laminaat leggen

Ik wil graag in onze hal een laminaat vloer (Pergo tegels) laten leggen, inclusief een ondervloer. De oppervlakte is 10,5 m2 (3 x 3,5 meter). Omtrek staande plinten is 13 meter minus 3 deuren van 95 cm breed = 10,15 meter. Wat kost mij dit?! Er ligt nu een vloer in, maar deze kunnen we zelf verwijderen.

Pergo laminaat laten leggen

Graag zou ik een Pergo laminaatvloer willen laten leggen met hieronder een firstfloor ondervloer. De afmeting van de te leggen vloer is ongeveer 40 m2. Betreft een eiken 3 strook's vloer.

Pergo laminaat

Het leggen van laminaat, pergo 5173832 of 5173779 op de 1ste etage. Ongeveer 26 vierkante meter. Materiaal is aanwezig. Plinten ook leggen.

Pergo Living Expression laminaat leggen

Leggen van Pergo kliklaminaat Living Expression met Sencys Gold ondervloer en plinten; 26 m2. Laminaat is al in huis.

Laminaat leggen

Het betreft een volledig ingericht appartement. Het verwijderen van laminaat en ondervloer in woonkamer (37 m2). Het verwijderen van tapijt in gang en slaapkamer (18m2). Het leggen van ondervloer en kliklaminaattegels (Pergo) in woonkamer, gang en slaapkamer (55m2). Het verplaatsen en herplaatsen van het meubilair. De ruimtes zijn gescheiden door drempels, laminaat wordt dus niet in 1 stuk "doorgelegd".

Laminaattegels leggen

Ik heb laminaat tegels van Pergo 63,5 bij 32,8 cm met plakplinten er bij. Ik zou deze tegels graag in mijn woonkamer,keuken en gangetje willen laten leggen alles bij elkaar totaal 30m2. Ik heb een globaal idee hoe ik mijn laminaat wil neerleggen maar zou dit graag met u willen bespreken, welke kant het het beste opgelegd kan worden. Wat zijn de kosten als ik het laminaat door u zou laten leggen en op welk termijn zou het gelegd kunnen worden en hoelang doet u er over om het lminaat te leggen? Tegels, ondervloer en plinten zijn aanwezig.