Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

PCV vloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pCV vloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pCV vloer leggen

PCV vloer leggen

Graag een nieuwe pvc vloer in de woning, totaal oppervlakte vloer 154 m2. Graag ook meenemen dat de vloer afgewerkt dient te worden met plinten. De vloeren zijn nog niet aangeschaft (graag hier geen post voor laten opnemen) prijs per m2. Tevens graag beide opties uitwerken (lijmen en klik). Verder is de gehele woning voorzien van vloerverwarming. Zie meegestuurd document (het betreft type K2, met een uitbouw van 2.4m)

Monteren pvc vloer

Ik zoek een laminaatlegger die 45 m2 aan PCV vloer kan plaatsen. De ondergrond bestaat uit plavuizen. Hier hoeft niets aan gedaan te worden. Daarnaast moeten er ook plinten geplaatst worden.

Sleuven van vloerverwarming vullen en vloer egaliseren

Graag een offerte voor het dichtmaken van de sleuven voor vloerverwarming. Alleen de sleuven vullen en de vloer egaliseren. De vloer is circa 60 m2. Daarna moet er een PCV clickvloer op komen. Uitvoering eind van november. U mag ook offerte uitbrengen voor het frezen en later weer dichten van de sleuven.

Cementdekvloer klaarmaken voor een PVC-vloer

We hebben een nieuwbouwwoning waar we een pvc vloer in willen verlijmen. De vloer is al netjes en vlak. Maar voor betere hechting willen we hem laten egaliseren. Gaat om ongeveer 130 m2 en er is maar minimale dekking nodig. Daarna wordt de pcv vloer gelegd (hier hebben wij al iemand voor).

Plaatsen van een klik PVC-vloer

Op de benedenverdieping moet PCV kliklaminaat geplaatst worden, evenals de plinten. Een droogloopmat bij de voordeur moet op maat gesneden worden. Tegen verwachting in moest er toch geëgaliseerd worden, en de vloer ligt nu te drogen. Ik wil de klus begin week 17 laten uitvoeren, mijn huidige legger kan pas een week later. Het gaat om 65 m² en ongeveer 50 meter plint. Achter de plinten wil ik kabels kunnen leggen. Alles is al in huis. Ik ontvang graag uw offerte.