Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Parketvloer schuren en oliën? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: parketvloer schuren en oliën. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: parketvloer schuren en oliën

Parketvloer schuren en oliën

Ik wil graag onze eikenhoutenvloer op de begane grond geschuurd en geolied hebben. De olie is al gekocht. Oppervlakte is ongeveer 50m2

Rowi parketvloer schuren en lakken

Een Rowi parketvloer (45 m2) schuren en lakken. Geen voorwerk nodig.

Schuren en lakken van de parketvloer

Ik wil de parketvloer schuren en lakken. Deze is 105 m2.

Eikenhouten parketvloer schuren

Ik ben sinds een week woonachtig in mijn nieuwe huis, waar een eikenhouten parketvloer ligt van 50 tot 60 m². Ik wil die vloer graag laten schuren. De vloer heeft ook een V-groef tussen de planken. Daarna wil ik er olie op als afwerking. Ik ontvang graag uw offerte.

Parketvloer schuren en lakken

Op de begane grond wil ik graag een parketvloer laten schuren en aflakken. De oppervlakte is ongeveer 45 m2.

Parketvloer schuren en opnieuw lakken

In de woonkamer van een aangekochte woning ligt een parketvloer (stroken)totaal ca 36 m², volgens verkoopster is het eiken, met een laklaag die op sommige plaatsen beschadigd is. Tevens is in het midden van de kamer waar een kleed lag de vloer donkerder, rondom dit kleed lijkt de laklaag meer wit verkleurd. Indien mogelijk zouden we deze laklaag geheel willen laten schuren en de vloer opnieuw lakken. Rechthoekige ruimte met convectorput aan een zijde. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Parket schuren en lakken

Ik wil graag een offerte voor een parketvloer van 36 m2 laten opschuren en lakken. Is het eventueel mogelijk de kleur ook lichter te maken?

Parketvloer schuren en in andere kleur lakken

Oppervlakte ca. 44 m2. Werkzaamheden moeten tussen 5 en 13 september uitgevoerd worden.

32 m2 parketvloer schuren en oliën

We hadden graag onze houten vloer in de woonkamer opgeschuurd en geolied, betreft ongeveer 32 m2.

Parket schuren

Graag zou ik onze parketvloer van 28 m2 willen laten opschuren, het liefst uiterlijk voor 5 augustus. Wij kunnen zelf de lak kopen en aanbrengen. Graag ontvang ik voor het opschuren een offerte en de beschikbaarheid.

Partners

Partners van Casius