Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Parketvloer repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: parketvloer repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: parketvloer repareren

Parketvloer repareren

Een deel van onze parketvloer moet worden gelicht (en teruggeplaatst) ivm reparatie vd steunbalken onder de vloer. Het gaat om ca 7m2. Het parket is blok gelegd met contrasterende banden (uit 1920)

Repareren parketvloer (dansvloer feestzaal)

Na waterschade is de dansvloer van onze feestzaal op verschillende plaatsen kapot. Het is een houten dansvloer. Volgens mij heet het Houten mozaiekvloer, 90 m2, hierover is op verschillende plekken aan een oppervlakte van 5m2 schade.

Verzakte houten vloer bekijken en repareren

Wij hebben een houten parketvloer die in de hoek van de woonkamer is verzakt. Het betreft een verzakking van ongeveer 1 cm en het betreft een gebied van 1,20 bij 1,20 meter. We hebben geen kruipruimte. De ruimte onder de vloer is waarschijnlijk hol (geen betonnen onderlaag). Het huis is uit 1948. We zouden graag willen weten wat de oorzaak is, hoe te verhelpen en welke kosten we kunnen verwachten.

Parketvloer repareren

Circa twee weken geleden hebben wij door lekkage schade opgelopen aan onze parketvloer in de woonkamer. Betreft een vloer van in totaal circa 55 m2, in de serre (circa 18 m2) bevinden zich de beschadigingen. Een aantal planken staat krom en een aantal zijn beschadigd aan de uiteinden (bovenlaag is eraf gesprongen). Graag hoor ik of reparatie mogelijk is en welke kosten het met zich meebrengt (incl. Afvoeren van verwijderde materialen).

Schade parketvloer repareren/vervangen

In verband met een lekkage zoek ik iemand die mijn parketvloer en ondervloer kan repareren of vervangen. Totaal 1 m2. Materialen voor de vakman.

Deuk in parketvloer repareren en vlekken verwijderen

Deuk in parketvloer repareren en vlekken verwijderen. In de woonkamer van 60 m2.

Parket met waterschade repareren of vervangen

Een waterleiding lekte in het toilet. Deze is nu gerepareerd maar het is in de parketvloer in de hal ingetrokken. Het gaat om ongeveer 5 m2 en ik wil weten of het vervangen of hersteld moet worden.

Rowi vloer met waterschade repareren

Ik zoek een vakman die een Rowi merbau parketvloer kan repareren zowel ondervloer als op maat gemaakte merbau plankjes van 2 bij 2 meter. Verzekering dekt de schade.

Parket met waterschade repareren

Wij hebben waterschade aan onze parketvloer en wel op het deel van de vloer tussen de convectorput en de schuifpui. We laten de defecte en verkleurde parketdelen graag vervangen. Ook willen we graag uw advies over het behandelen van het parket, zodat het minder gevoelig is als er water op lekt. Graag ontvang ik serieuze aanbiedingen van ervaren bedrijven.

Lamelparket repareren

Er zit een grote kras in de lamel parketvloer die gerepareerd moet worden. De kras is circa 1 meter en gaat over meerdere planken heen. Ik zou graag willen weten of de kras alleen gerepareerd kan worden. Mocht dit niet mogelijk zijn of een lelijke afwerking opleveren wegens bijvoorbeeld kleurverschil, dan wil ik graag de hele vloer laten behandelen. De gehele vloer is 55 m2.

Partners

Partners van Casius