Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kleine parketvloer reparatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kleine parketvloer reparatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kleine parketvloer reparatie

Kleine parketvloer reparatie

Door waterschade zijn enkele lamellen in mijn parketvloer verkleurd (zie foto). Die zou ik graag laten vervangen door restanten die nog heb.

Waterschade aan parket herstellen

Door lekkage van de cv ketel is mijn parketvloer in de gang gaan golven. Mijn gang is 3 x 3 meter. Graag hoor ik wat de reparatie mogelijkheden zijn.

Parketvloer repareren

Circa twee weken geleden hebben wij door lekkage schade opgelopen aan onze parketvloer in de woonkamer. Betreft een vloer van in totaal circa 55 m2, in de serre (circa 18 m2) bevinden zich de beschadigingen. Een aantal planken staat krom en een aantal zijn beschadigd aan de uiteinden (bovenlaag is eraf gesprongen). Graag hoor ik of reparatie mogelijk is en welke kosten het met zich meebrengt (incl. Afvoeren van verwijderde materialen).

Reparatie aan een parketvloer

In mijn appartement ligt deels mozaïekparket. Door waterschade is het parket op enkele plaatsen omhoog gekomen. Graag zou ik bekeken willen hebben, of dit plaatselijk gerepareerd kan worden. Op basis van passende offerte vervolgens ook graag uitvoeren.

Reparatie aan een parketvloer

Namens mijn moeder wil ik even een offerte aanvragen voor reparatie van een kleine beschadiging in haar massieve parketvloer. Er is iets scherps opgevallen en er is een beschadiging van ongeveer 2.50 x 2.50 cm in de toplaag ontstaan. We laten dit graag herstellen en ontvangen hiervoor een offerte. Het is mij onbekend uit welke houtsoort dit parket bestaat.

Waterschade aan de parketvloer herstellen

Er is door lekkage van buitenaf waterschade ontstaan aan onze parketvloer in de hal (ongeveer 1.50 meter bij 2.50 meter). Voor de verzekering ontvangen wij graag een offerte. Op de foto's is duidelijk te zien waar het nat is geweest en dat het niet meer strak ligt. Wij zouden graag op kort termijn, een prijs opgave betreffende de reparatie willen ontvangen voor herstel. Het huis wordt per 1 augustus verhuurd, indien mogelijk graag voor die datum.

Parket met waterschade repareren

Er is door lekkage van buitenaf waterschade ontstaan aan onze parketvloer Wij zouden graag op kort termijn, een prijs opgave betreffende de reparatie wilen ontvangen

Rowi parketvloer repareren

Vanwege waterschade is de vloer gaan bollen en ben ik op zoek naar iemand die de schade kan opnemen en de reparatie kan uitvoeren. Vanuit een eerdere schade hebben wij nog Merbau Rowi stroken over. Die moeten echter gelakt worden alvorens ze gelegd worden.

Reparatie van de parketvloer

Twee stroken parket van de laminaatvloer in de woonkamer staan sinds enkele dagen enigszins schuin tegen elkaar omhoog. Ik heb geen idee wat de oorzaak zou kunnen zijn. De rest van de vloer is verder oké. Graag laat ik de oorzaak opsporen en het probleem verhelpen.

Reparatie van een parketvloer

Door het plaatsen van nieuwe tuindeuren ligt het parket "los". Dit betreft de rand bij de deuren. Ik zoek iemand die dit weer goed kan herstellen.