Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Parketvloer aanhelen in de keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: parketvloer aanhelen in de keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: parketvloer aanhelen in de keuken

Parketvloer aanhelen in de keuken

De keuken wordt verbouwd en krijgt een andere indeling. Er komt een stuk vrij van circa 1 m2 waar momenteel geen parket ligt. Dit dient aangelegd te worden. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van een stuk parket dat na verbouwing beschikbaar wordt. Ook de plint kan verplaatst worden (zie foto). Het gaat om een eikenhouten lamelparketvloer die (voor zover bekend) niet verlijmd is. Deze klus dient uitgevoerd te worden wanneer de oude keuken reeds verwijderd is en de nieuwe keuken nog geplaatst moet worden. Tussen 21 mei en 23 mei. Eventueel zijn er nog een aantal planken in onze woning die niet heel netjes liggen die de vakman zou kunnen corrigeren.

Houten vloer herstellen en aanhelen

De Eiken parketvloer in woonkamer herstellen en aanhelen. Er is een verhoogde open haard die eruit gehaald gaat worden. Dat deel moet aangeheeld worden. Tevens waar twee buizen uit de vloer komen, moet de vloer hersteld worden. En in de gang willen wij dezelfde soort vloer laten leggen. De woonkamer en gang zijn samen 80 m2.

Parketvloer aanhelen

Ik heb een stukje inbouwkeuken verwijderd. Hieronder is het parket niet doorgelegd. Gaat om een stukje van 120 x 60 cm bij benadering. Dit wil ik graag aangevuld hebben. Parket is Frans gezaagd eiken 16 cm breed met felsnaadje, afgewerkt met olie. Totale hoogte vanaf het beton 33 mm, inclusief ondervloer. Juiste kleurolie is aanwezig.

Parketvloer aanhelen

Ik wil 1 m² stroken parket laten aanhelen

Eiken parketvloer aanhelen, schuren en oliën

Ik wil na de verbouwing het eiken parket laten herstellen en extra aanleggen. Daarna schuren en in de olie. Ik denk dat er ongeveer 4 m2 bij moet. Het gaat om dubbel gerookt eiken, in stroken. De gehele vloer is ongeveer 45 vierkante meter, in 1 ruimte. In eerste instantie moet de vloer aangelegd worden, dit heeft enige haast. Later kan het onderhoud worden gedaan. Het materiaal moet nog geleverd worden.

Parket aanhelen, schuren en afwerken

Een mozaiek essen parket aanhelen, vast te leggen op spaanplaat. Het betreft 2 m2. Dit willen we zo spoedig mogelijk laten doen. Later (zomer 2015) willen we de mozaïek essen parketvloer in zijn geheel schuren enzovoorts, dit gaat dan om 40 m2. Dit betreft de woonkamer, een hal en een vestibule.

Parketvloer aanhelen, schuren en lakken

Ik zou graag een afspraak maken voor het aanhelen van de parketvloer in mijn woonkamer. De huidige vloer is ongeveer 30 m2 en (slecht) gelakt. Op de vloer staan wat zware meubels, een piano, een grote kast. In de uitbouw en de keuken om de hoek liggen nu tegels. Samen is dat ongeveer 10m2. Liefst zouden we de parketvloer helemaal tot in de keuken doortrekken. In de uitbouw zat ook een convector put maar die is inmiddels gesloten en met een betonnen vloer. De bovenzijde van de smeervloer in de uitbouw is (helaas) precies even hoog als de bovenzijde van de ondervloer in de woonkamer. Dat betekent dat de smeervloer onder de tegels zal moeten worden verwijderd om ruimte te maken voor de ondervloer. De huidige parketvloer is 20 mm. Houtsoort van de parketvloer onbekend.

Parketvloer aanhelen, schuren en lakken

Aanhelen van lorraine 14 cm breed, met velling, 17,5 mm dik in een erker. Afmeting erker 2,25 meter x 1,09 meter, 2,45 m2. Het geheel graag intanden, aanpassen op bestaande vloer. Daarna opschuren en lakken van gehele vloer 35 m2.

Parketvloer leggen 45m2 aanhelen in uitbouw

Ik heb al een bestaande parketvloer. Wegens uitbouw willen we de bestaande parketvloer naadloos laten overlopen op de nieuwe vloer die ongeveer 45 m2 beslaat. Doel is om de bestaande parket vloer zo mooi mogelijk aan te sluiten op de nieuwe vloer met zelfde parket. Bestaande parket is lamelparket, 3 strooks met een lengte maat 21 en is gelegd met een mozaik ondervloer. Als de bestaande parket onverhoopt niet meer te vinden is dan hoop ik op een oplossing die de bestaande vloer zo dicht mogelijk benadert.

Onderhoud en reparatie van bestaande ...

Onderhoud en reparatie van bestaande massief eiken parketvloer. 38 m2, stuk aanhelen. Schuren en waarschijnlijk nieuwe was.