Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Parket leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: parket leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: parket leggen

Vloer laten egaliseren

46 m2 egaliseren alvorens er een keramisch parket opkomt. De egalisatie hoeft maar 1 mm a 2 mm dik te worden.

43 m2 Parket en 38 m2 laminaat leggen

Wij willen op de begane grond 43 m2 parketvloer laten leggen en 38 m2 laminaat (met ondervloer en plinten) gedeeltelijk begane grond en een slaapkamer op de 1e verdieping.

Schuren en lakken eikenhouten parket vloer 65m2

Ik wil onze eikenhoutenvloer 65 m2 laten schuren en lakken.

Parket woonkamer leggen

Op 03 augustus 2020 is de sleuteloverdracht van de woning. Wij halen daarna de huidige laminaatvloer met ondervloer zelf weg. Graag willen we een parketvloer laten leggen. Het gaat om circa 48 m2 op de begane grond.

Egaliseren ondervloer

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het egaliseren van de vloer. De vloer oppervlakte is ongeveer 35m2. De beton vloer is vrij ruw door het verwijderen van de gelijmde ondervloer van de parket vloer die hiervoor in het huis zat.

Lamelparket leggen

Op BG en 1e etage 95m2 lamelparket leggen in nieuwbouwwoning. Prijs compleet met primer en leggen a.u.b. De woning wordt opgeleverd met een zandcementvloer. Het parket hebben wij al besteld.

Vloer eruit halen en nieuwe leggen plus reparatie

14m2 parket vloer laten leggen en de oude eruit halen en af voeren. Daarnaast 4m2 visgraat reparatie Betreft waterschade, de verzekeraar vergoed.

Egaliseren van betonvloer/ vochtwerend

Een huiskamervloer van 6m6 x 3m6 voorzien van 3 a 5 mm egaline met iets van vochtafsluitende eigenschap. De betonvloer (holle broodjes) is op sommige plekken beetje gescheurd en lijkt wat vochtige lucht door te laten. kijkend naar opbollende parket onder PVC laminaat. Ik maak het zelf 'lekdicht' maar ivm reuma wil ik zelf niet meer egaline storten/uitstrijken

Schuren en lakken parket vloer

ik wil graag mijn huiskamer opnieuw laten schuren en lakken in een naturelle lak

Verlijmde parketvloer verwijderen

Verwijderen van 36m3 parket vloer. Betreft vloer gelegd in de jaren 70. Het zijn houten plankjes 6mm dik geniet en verlijmd op een spaanplaat onder vloer. De ondervloer is gespijkerd en verlijmd op een zand cement onder vloer. Zoals te zien is hebben we zelf een poging gedaan maar besloten om dit verder uit te besteden aan vakmensen. De vloer moet schoon (zonder spaanplaat en lijm) opgeleverd worden voor een ander project. Hierbij zal deze vloer verhoogd gaan worden (geëgaliseerd) om op de zelfde hoogte te gaan komen met keuken en gang. (ivm aanleg vloerverwarming) Het afval voeren we zelf af. (wordt een 3m3 bak geregeld) Graag wil ik een prijs opgaven en mogelijke datums waarbij het uitgevoerd kan worden.

Partners

Partners van Casius