Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Parket repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: parket repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: parket repareren

Parket repareren

Door wateroverlast is eenstukje van mijn partket, licht eiken stroken parket, een stuk donkerder eworden. Ik heb het zelf geprobeerd met een zwarevlakschuurmache de verhelpen maar dat is niet gelukt . Er moeten wellichteen paar deeltje ver vangenworden en daarna weer netjes worden geschuurd, omet een echte parket schurmachine. Ik wil dit zo spoedig verholpen hebben vanaf maandag welkom

Waterschade aan parket herstellen

Door water is mijn licht eiken massief parket op circa één vierkante meter verkleurd. Graag reparatie, schuren of stroken vernieuwen. Ik begrijp dat er kleurverschil zal zijn. Ik wil dit graag zo spoedig mogelijk laten repareren.

Parket met waterschade repareren of vervangen

Een waterleiding lekte in het toilet. Deze is nu gerepareerd maar het is in de parketvloer in de hal ingetrokken. Het gaat om ongeveer 5 m2 en ik wil weten of het vervangen of hersteld moet worden.

Parket met waterschade repareren of vervangen

Goedmiddag, tijdens onze vakantie is ons huis meerdere keren ondergelopen via de standleiding onder onze woning en zit onze eikenhouten lamelparketvloer vol met vieze vlekken, maar erger nog is deze niet meer egaal. Overal zijn 'hobbels' en kieren ontstaan. Graag willen wij een offerte voor herstel (indien mogelijk) en anders vervanging ontvangen n.a.v. de geleden schade. Wij horen graag van u.

Parket met waterschade repareren

Wij hebben waterschade aan onze parketvloer en wel op het deel van de vloer tussen de convectorput en de schuifpui. We laten de defecte en verkleurde parketdelen graag vervangen. Ook willen we graag uw advies over het behandelen van het parket, zodat het minder gevoelig is als er water op lekt. Graag ontvang ik serieuze aanbiedingen van ervaren bedrijven.

Parket repareren na waterschade

Ik heb een waterschadevlek op mijn eiken parket. Enigszins rondgetrokken planken en witte vlekken. Het betreft ongeveer een stuk vloer van 2 bij 2 meter. De vloer is behandeld met een waxlaag.

Parketvloer repareren

Ik heb mijn oude eiken parketvloer laten schuren en repareren Helaas ben ik niet tevreden Er zitten kieren in het parket en donkere vlekken Ook zijn er een aantal plinten niet geplaatst Degene die dit gedaan heeft is helaas niet bereikbaar. Ik zou graag willen dat er iets aan die kieren gedaan wordt En dat de donkere vlekken verdwijnen En een paar plinten plaatsen De vloer hoeft dus niet helemaal gedaan worden 40 m2

Parket met waterschade repareren

Er is door lekkage van buitenaf waterschade ontstaan aan onze parketvloer Wij zouden graag op kort termijn, een prijs opgave betreffende de reparatie wilen ontvangen

Parket repareren na waterschade

Door waterschade zijn een paar delen van mijn eiken parket omhoog komen te staan. De parketdelen zijn gelijmd: toplaag 4mm eiken, midden 7mm hout (vuren? ) onderlaag 2 mm meranti o.i.d. De breedte van de parketdelen is 13,8 cm. Bijgevoegd enkele foto's.

Parketvloer met naden en kieren repareren

Door werkzaamheden bij de beneden buren zijn er kieren en naden ontstaan tussen de vloerdelen van onze vloer. Het betreft eiken lamelparket in de woonkamer en open keuken, ongeveer 55 m2 in totaal. Er zijn rondom spanveren gebruikt en om de 5 a 6 planken zijn de naden verlijmd. Het parket is bovenop de bestaande (houten) vloer zwevend gelegd. De kieren en naden zijn zowel op de kopse kant als de lange kant. De breedste kier is ruim 1 cm (kopse kant). De rest varieert tussen een aantal millimeters maar is wel goed zichtbaar. Graag een prijsopgave met daarin de voorgestelde wijze van herstellen.