Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Parket leggen inclusief schuren olieën en plinten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: parket leggen inclusief schuren olieën en plinten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: parket leggen inclusief schuren olieën en plinten

Houten/betonnen vloer ophogen en egaliseren voor leggen pvc

We willen pvc op de vloer leggen, maar een deel van de vloer is hout en een ander deel is beton. De hoogte is verschillend. Dit moet vlak gemaakt worden en goed vastgezet worden zodat er uiteindelijk pvc gelegd kan worden. Ook moet de vloer geëgaliseerd worden. Voor een deel ligt er parket op de vloer, dat kunnen we er eventueel uithalen. Het totaal oppervlakte is ongeveer 36m2

Parket vloer leggen

Wij willen graag eind augustus een lamel parket vloer laten leggen, 55 m2. Hoeft niks verwijderd te worden, ligt nu een kale ondervloer. Hoor heel graag of het lukt! Dankjewel alvast!

Zand en cement afwerkvloer

Ik zou heel graag een afwerkvloertje laten leggen in de woonkamer.. er zit nu parket op met eronder boeren plavuizen. uit 1800 gewoon in het zand.. Ik kom eigenlijk uit de bouw maar lijd al 25 jr aan parkinson. Voor u misschien een dagje werk, voor mij niet meer te doen.. Dikte vloer 12 cm. x 5 mtr. x 7 mtr. AUB reageren.. Nu zak ik door het parket..

Parketvloer laten schuren en opnieuw lakken

In de woonkamer en kantoor het parket schuren en opnieuw lakken. In de kamer moet een stukje van ongeveer 60 cm bij 250 aangelegd worden. Eventueel parket leggen in de keuken en gang, zodat een geheel ontstaat. Woonkamer ongeveer 45 m2 Kantoor 12 m2. Keuken 16 m2 Gang 12 m2

43 m2 Parket en 38 m2 laminaat leggen

Wij willen op de begane grond 43 m2 parketvloer laten leggen en 38 m2 laminaat (met ondervloer en plinten) gedeeltelijk begane grond en een slaapkamer op de 1e verdieping.

Parket woonkamer leggen

Op 03 augustus 2020 is de sleuteloverdracht van de woning. Wij halen daarna de huidige laminaatvloer met ondervloer zelf weg. Graag willen we een parketvloer laten leggen. Het gaat om circa 48 m2 op de begane grond.

Lamelparket leggen

Op BG en 1e etage 95m2 lamelparket leggen in nieuwbouwwoning. Prijs compleet met primer en leggen a.u.b. De woning wordt opgeleverd met een zandcementvloer. Het parket hebben wij al besteld.

Vloer eruit halen en nieuwe leggen plus reparatie

14m2 parket vloer laten leggen en de oude eruit halen en af voeren. Daarnaast 4m2 visgraat reparatie Betreft waterschade, de verzekeraar vergoed.

Tegelvloer Keramisch Parket leggen

Het leggen van 135-140m2 tegelvloer op alle verdiepingen. Nieuwbouwwoning, cementdekvloer, alle verdiepingen vloerverwarming. Bg. +/- 63m2, 1e verd. +/- 38m2, 2e verd. +/- 38m2. Keramisch parket 120x30x1.

Parket met folie verwarming leggen gehele benedenverdieping

Wij willen in ons huis de hele benedenvloer het oude laminaat vervangen door een nieuwe met laminaatverwarming / folie verwarming (inclusief toilet) We zoeken iemand daar ervaring mee heeft of de uitdaging wil aangaan.

Partners

Partners van Casius