Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Parket laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: parket laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: parket laten leggen

43 m2 Parket en 38 m2 laminaat leggen

Wij willen op de begane grond 43 m2 parketvloer laten leggen en 38 m2 laminaat (met ondervloer en plinten) gedeeltelijk begane grond en een slaapkamer op de 1e verdieping.

Parket woonkamer leggen

Op 03 augustus 2020 is de sleuteloverdracht van de woning. Wij halen daarna de huidige laminaatvloer met ondervloer zelf weg. Graag willen we een parketvloer laten leggen. Het gaat om circa 48 m2 op de begane grond.

Lamelparket leggen

Op BG en 1e etage 95m2 lamelparket leggen in nieuwbouwwoning. Prijs compleet met primer en leggen a.u.b. De woning wordt opgeleverd met een zandcementvloer. Het parket hebben wij al besteld.

Vloer eruit halen en nieuwe leggen plus reparatie

14m2 parket vloer laten leggen en de oude eruit halen en af voeren. Daarnaast 4m2 visgraat reparatie Betreft waterschade, de verzekeraar vergoed.

Tegelvloer Keramisch Parket leggen

Het leggen van 135-140m2 tegelvloer op alle verdiepingen. Nieuwbouwwoning, cementdekvloer, alle verdiepingen vloerverwarming. Bg. +/- 63m2, 1e verd. +/- 38m2, 2e verd. +/- 38m2. Keramisch parket 120x30x1.

Parket met folie verwarming leggen gehele benedenverdieping

Wij willen in ons huis de hele benedenvloer het oude laminaat vervangen door een nieuwe met laminaatverwarming / folie verwarming (inclusief toilet) We zoeken iemand daar ervaring mee heeft of de uitdaging wil aangaan.

Krakende vloer verhelpen + eventueel vloer leggen

Op verschillende plekken in ons huis hebben wij krakende vloerdelen, welke we graag verholpen zien. 1 stuk zijn houten planken, 1 stuk parket en 1 gedeelte is tegels. Totale vloeroppervlakte van de benedenverdieping zal ongeveer 60 m2 zijn, het gedeelte op de 1e verdieping dat kraakt zal rond de 10 m2. Mogelijk zoeken wij iemand die ook direct een nieuwe vloer kan leggen, is er iemand die beide klussen in 1 kan uitvoeren?

Vloer renovatie en isolatie

In onze jaren 30 woning willen wij: - vloerbalken deels renoveren (houtrot) - ventilatie onder de vloer aanbrengen - bodem isolatie met isopearls - één extra kruipluik maken - convectorput vervangen door radiatoren - nieuwe vloer leggen (parket/hout) Oppervlakte is 35 m2

Tegelvloer keramisch parket leggen

Ik wil op de gehele benedenverdieping een keramische tegelvloer laten leggen. Het gaat om 85 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Zandcementvloer storten betegelen en parketvloer realiseren nieuwbouw

Ik zou graag een vloer willen laten leggen in mijn huis. Zand cement vloer en vervolgens betegelen in 2 badkamers 1 van 4m2 en 1 van 8m2 Parket vloer circa 140m2 over 5 ruimtes. Het gaat om alleen laten leggen. Het is een nieuwbouwwoning, dus er kan direct aan de slag. Mocht u voor sommige van deze materialen een restvoorraad hebben tegen voordelige prijs graag meenemen in de offerte.

Partners

Partners van Casius