Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

OSB vloer laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oSB vloer laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oSB vloer laten leggen

OSB vloer laten leggen

63 m2 vloer op eerste etage plus isolatie plus aflakken, tussen 25-7 en 2-8.

Betonvloer leggen met MAX 4 platen, inclusief ondervloer en vloerverwarming

Ik wil een betonvloer laten aanbrengen voor de badkamer op bestaande balken. Oppervlakte van de vloer iS ca. 7 m², De huidige vloer is al verwijderd. Betonvloer zou dmv MAX 4 wapening platen aangelegd moeten worden. Huidige vloer (balken) is versterkt met extra balken en zal voorzien zijn van OSB platen. De vloer dient aan te worden gelegd inclusief geluiddempende ondervloer en (max 4) vloerverwarming. Vloerverwarming dient te worden aangesloten d.m.v van multibox in bestaand (radiator) systeem.

OSB vloer laten leggen

Voor een pand wil ik op de begane grond en de eerste etage OSB platen als vloer laten leggen. De ondergrond is beton. Dient deze te worden geïsoleerd? De begane grond is 20 meter bij 6,7 meter groot en de eerste etage 14,50 bij 6,7 meter. In totaal gaat het om 230 m2.

OSB platen laten leggen

Ik wil graag een OSB-vloer laten leggen in mijn huis. Het gaat om ongeveer 48 m2 boven en benedenverdieping. Het gaat om de hal, keuken, huiskamer, overloop en 3 kamers. Met ondervloer en hout lakken.

OSB kantoorvloer leggen

Een grote klant van ons wil een OSB vloer gaan leggen van 9 mm in hun kantoren. Deze wordt op kleur geschilderd en gelakt door ons. Op locatie zoeken wij een partij die voor ons de installatie kan verzorgen. Het gaat om ongeveer 1000 m2. De platen worden rond de 60 x 120 cm groot. Plaatsing vindt plaats in ergens medio september.

Houten vloer egaliseren

Het betreft een oud pand uit circa 1890 in centrum 's-Hertogenbosch dat volledig gerenoveerd is. We wonen er sinds juli 2017 en zouden graag een massief eiken houten vloer willen voor zowel de woonkamer, circa 20 m2, als keuken, ook circa 20 m2. Ons is opgevallen dat de vloer met name in de woonkamer niet waterpas is. Gemeten met een gekalibreerde waterpas is het hoogteverschil maximaal 3,8 cm. Dit verschil zit voornamelijk op een gebied van 4 vierkante meter, loopt naar een hoek omhoog. Momenteel ligt er zeil/vinyl op de vloer, daaronder zitten OSB platen. Deze zijn vermoedelijk op de oude planken aangebracht, maar dat weten we niet zeker. We zouden deze vloer in de woonkamer graag laten egaliseren.

OSB platen laten leggen

Ik wil OSB platen laten leggen in de woning waar ik in ga wonen van de jaren '70. Het oppervlak is 90 m2 en de platen moeten op een houten vloer gelegd worden van 18 mm. Dit ter versteviging van de vloer.

Vloer van OSB-platen leggen

In een expositieruimte zou ik graag OSB-platen op de huidige egalen vloer laten leggen. Het gaat om de volgende platen: -osb-tong-en-groef-4-zijdig-18mm-244x59cmDe ruimte is 4. 5 meter breed en 6. 88 meter lang. De vloer zal tijdens de expositie liggen en daarna weer verwijderd moeten, het gaat dus om een tijdelijke vloer van OSB. Er is nogal wat haast bij; ik heb al volgende week (vanaf 12 juni) iemand nodig.

Granito vloer in halletje leggen

Graag zou ik een Granito vloer met zwarte band en sierrandje willen laten aanleggen in een halletje op de eerste etage (Ong. 3 m²). De ondergrond is 18 mm OSB plaat geschroefd op een houten vloer. Nu ligt er een plastic Flexxvloer op met Granito print.

OSB-vloer aanbrengen

In een appartement in Amsterdam (circa 90 m2) wil ik graag een OSB vloer (18 mm) laten leggen. Appartement bestaat uit een hal / grote woonkamer en twee slaapkamers. Afhankelijk van hoe strak OSB vloeren gelegd kunnen worden zijn er wellicht ook nog plinten nodig. Graag advies of dat nodig is plus apart opnemen in offerte. Graag advies of het nodig is om vloer af te lakken plus apart opnemen in offerte (uiteraard kopen wij de desbetreffende lak indien gewenst). Er ligt nu een houten ondervloer. Graag in de tweede week van mei 2017.