Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

OSB platen laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oSB platen laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oSB platen laten leggen

OSB platen laten leggen

Ik wil graag een OSB-vloer laten leggen in mijn huis. Het gaat om ongeveer 48 m2 boven en benedenverdieping. Het gaat om de hal, keuken, huiskamer, overloop en 3 kamers. Met ondervloer en hout lakken.

OSB kantoorvloer leggen

Een grote klant van ons wil een OSB vloer gaan leggen van 9 mm in hun kantoren. Deze wordt op kleur geschilderd en gelakt door ons. Op locatie zoeken wij een partij die voor ons de installatie kan verzorgen. Het gaat om ongeveer 1000 m2. De platen worden rond de 60 x 120 cm groot. Plaatsing vindt plaats in ergens medio september.

Houten vloer egaliseren

Het betreft een oud pand uit circa 1890 in centrum 's-Hertogenbosch dat volledig gerenoveerd is. We wonen er sinds juli 2017 en zouden graag een massief eiken houten vloer willen voor zowel de woonkamer, circa 20 m2, als keuken, ook circa 20 m2. Ons is opgevallen dat de vloer met name in de woonkamer niet waterpas is. Gemeten met een gekalibreerde waterpas is het hoogteverschil maximaal 3,8 cm. Dit verschil zit voornamelijk op een gebied van 4 vierkante meter, loopt naar een hoek omhoog. Momenteel ligt er zeil/vinyl op de vloer, daaronder zitten OSB platen. Deze zijn vermoedelijk op de oude planken aangebracht, maar dat weten we niet zeker. We zouden deze vloer in de woonkamer graag laten egaliseren.

OSB platen laten leggen

Ik wil OSB platen laten leggen in de woning waar ik in ga wonen van de jaren '70. Het oppervlak is 90 m2 en de platen moeten op een houten vloer gelegd worden van 18 mm. Dit ter versteviging van de vloer.

OSB- en laminaatvloer laten leggen

Ik wil laminaat laten leggen met de vakman. Maar in de woonkamer moet er een hoogte verschil worden opgelost met osb platen. Graag zou ik alles op papier willen hoeveel ik kwijt ben in totaal en alleen het laminaat leggen. Het gaat om totaal 84,89 m2 woonkamer, osb platen 32,46 m2 en eventueel de zolder. Tevens de hoge plinten monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Vloer van OSB-platen leggen

In een expositieruimte zou ik graag OSB-platen op de huidige egalen vloer laten leggen. Het gaat om de volgende platen: -osb-tong-en-groef-4-zijdig-18mm-244x59cmDe ruimte is 4. 5 meter breed en 6. 88 meter lang. De vloer zal tijdens de expositie liggen en daarna weer verwijderd moeten, het gaat dus om een tijdelijke vloer van OSB. Er is nogal wat haast bij; ik heb al volgende week (vanaf 12 juni) iemand nodig.

Kurkvloer verwijderen en afvoeren

Ik wil dat de kurkvloer verwijderd en afgevoerd wordt. Kurk geplakt op OSB platen ongeveer 70 vierkante meter.

Linoleum laten leggen

Het gaat om het leggen van 3 vierkante meter linoleum (Marmoleum Real) in de gang. Deze moet aangesloten worden op de bestaande linoleum bij de deur. De ondergrond bestaat uit nieuw gelegde OSB-platen en het linoleum hebben we al in huis.

Vervangen van een houten vloer

Ik wil de plankenvloer van onze slaapkamer laten vervangen door OSB of andere platen met daar overheen estrich vloerelementen voor de geluidsdemping. De afmeting van de kamer is ongeveer 350 cm breed en 280 tot 500 cm lang. Eén van de wanden staat schuin, vandaar deze lengtemaat. Ik laat het werk hier graag even beoordelen en inmeten en ontvang daarna uw offerte. Ik wil deze klus graag op korte termijn laten uitvoeren.

Egaline op de vloer aanbrengen

Ik wil graag info over een egaline vloer. Mijn idee is om een egale vloer te kunnen krijgen. Het mag ook beton met een afwerklaag zijn. Er ligt nu een vloer van tegelvloer, daarop een vloer met marmeren steentjes, op OSB platen. In de badkamer, keuken en woonkamer. Die zijn samen ongeveer 40 m2.