Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ongelijke vloer egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ongelijke vloer egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ongelijke vloer egaliseren

Anhydrietvloer aanbrengen / storten

Ik ben op zoek naar iemand die mijn ongelijke vloer kan egaliseren door middel van anhydriet. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 78 m2 welk 30-40 mm opgehoogd moet worden. Dit moet plaatsvinden op de begane grond en is goed bereikbaar.

Ongelijke vloer egaliseren en afwerken met zand cement

Wij zouden graag onze ongelijke vloer aansluitend aan de rest willen hebben. De grootste afwijking zit hem in het woonkamer gedeelte van circa 20 m2. Deze ruimte is ongeveer 10 cm lager dan de rest van de woning. Ook is er in de woning nog een convectorput te vinden. Het totale oppervlak is ongeveer 100/120 m2 wat geëgaliseerd moet worden. Dit omdat wij met de tijd vloerverwarming willen.

Ongelijke vloer egaliseren

Ongelijke betonvloer egaliseren. 30 m2.

Garagevloer afwerken met isolatie en een toplaag

Wij hebben een ongelijke betonnen garagevloer van ongeveer 85 m². We willen graag met een vakman bespreken wat de mogelijkheden zijn om de vloer te isoleren en af te werken. We willen er een toplaag op die goed te reinigen is. We willen die ruimte later gebruiken als hobbyruimte. We willen een afspraak maken en krijgen dan graag uw advies en een prijsopgave.

Ongelijke betonvloer egaliseren

In het kader van funderingsherstel is tevens een kelderbak gerealiseerd. De betonnen vloer is echter te ongelijk en moet worden geëgaliseerd. Het is de bedoeling om over de geëgaliseerde vloer een 1 component coating aan te brengen, door mijzelf. De vloer meet 2.65 x 14 meter. De kelder zal worden gebruikt voor berging en thuisklussen.

Laminaat over plavuizen leggen

Ik wil laminaat leggen in de huiskamer en gang. Er ligt nu een ongelijke plavuizen vloer. Er moet ongeveer 0,6 cm op ongeveer 40 m2.

Betonvloer egaliseren

De tegelvloer in onze aanbouw van zo'n 20 vierkante meter is uitgekapt omdat er een pvc vloer gelegd gaat worden. Ivm hiermee dient de ruwe en ongelijke betonvloer geëgaliseerd te worden. Offertes graag alleen via een mailbericht. Hartelijk

Egaliseren van een betonvloer

Begane grond lag deels plavuizen. Achter gebleven lijmresten zorgen voor ongelijke vloer.

Zandcementvloer egaliseren en uitvlakken

Graag een vrijblijvende offerte omtrent het egaliseren/uitvlakken van een ongelijke zandcement vloer. Het verschil in hoogte is op sommige plekken ongeveer 1 cm. De oppervlakte is 45 m2.

Vlakke betonnen vloer maken in een hoekwoning

Wij zijn onze hoekwoning uit bouwjaar 1973 aan het verbouwen. Wij willen de vloer op de begane grond graag laten voorzien van een egale betonlaag. De bestaande vloer is ongeveer 75 m² groot en diverse delen hebben een ongelijke hoogte. Er moet hier even worden bekeken wat de laagdikte is die nodig is. We ontvangen daarna graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius