Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderhoud eiken vloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderhoud eiken vloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderhoud eiken vloer

Onderhoud eiken vloer

Gaarne een prijsopgave voor het schuren en met neutrale olie bewerken van een nog goed uitziende Eikenhouten vloer; ca 40 vierkante meter.

Onderhoud aan eiken vloer

Wat zijn globaal de kosten per m2 voor het schuren aanbrengen van lak/wax op een houten eiken vloer. Het betreft een woning in aankoop naar verwachting krijgen wij de sleutel van de woning in de maand juli. Het betreft de benedenverdieping van 45 m2.

Parketvloer schuren en lakken

Ik wil onze eiken parketvloer van ongeveer 40 m² graag laten schuren en lakken. Het zijn brede delen zonder V-groef. De vloer lag hier al toen wij er kwamen wonen en is nu aan onderhoud toe. Ik weet niet precies wat voor afwerking er nu op zit, maar vermoed dat dit lak is. Ik laat dit graag even beoordelen en ontvang daarna een offerte.

Parketvloer onderhoudsvrij laten maken

Wij willen onze licht eiken parketvloer laten schuren en van een nieuwe afwerklaag voorzien. Liefst met zo weinig mogelijk of geen onderhoud. Verder: geen glanzend oppervlak bij zonlicht / strijklicht.

Onderhoud aan de houten vloer

Graag willen wij onze houten vloer opnieuw laten behandelen, 11 jaar oud, eiken, schuren en in opnieuw in olie. De woonkamer is 30 a 35 m2, de gang 2 a 3 m2 en eventueel een speelkamer van 12 m2. In de ruimtes staan meubels die verschoven moeten worden.

Onderhoud aan een massieve parketvloer

Graag laten wij onderhoud plegen aan onze parketvloer. Het is een vloer van 30 m² massief eiken, 22 mm dik. De vloer is nu voorzien van wax. We willen de vloer een andere look laten geven na het schuren. We willen graag nader overleggen over de mogelijkheden. We gaan zelf eerst de wanden schilderen en daarna kan de vloer in februari of maart worden geschuurd.

Schuren en lakken van de parketvloer

± 43 m2 licht-eiken parketvloer schuren en daarna zodanig bewerken (lakken?) dat nagenoeg geen onderhoud meer nodig is, behalve af en toe dweilen met een toevoeging aan het water. Lichteiken kleur dient behouden te blijven.

Frans eiken vloer herstellen

38 m2 schuren en gaatjes vullen. Het gaat om onderhoud aan een Frans Eiken vloer. 1 ruimte van 38 m2. Eventueel ook lakken. Het staat nu in de white wash, dit is niet naar wens.

Eiken parketvloer aanhelen, schuren en oliën

Ik wil na de verbouwing het eiken parket laten herstellen en extra aanleggen. Daarna schuren en in de olie. Ik denk dat er ongeveer 4 m2 bij moet. Het gaat om dubbel gerookt eiken, in stroken. De gehele vloer is ongeveer 45 vierkante meter, in 1 ruimte. In eerste instantie moet de vloer aangelegd worden, dit heeft enige haast. Later kan het onderhoud worden gedaan. Het materiaal moet nog geleverd worden.

Houten vloer renoveren / oliën

De vloer in de kamer heeft onderhoud nodig. Het is een eiken vloer van 40 m2. De kamer heeft een L-vorm.