Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouw appartement voorzien van een vinyl Comfort clickvloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouw appartement voorzien van een vinyl Comfort clickvloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouw appartement voorzien van een vinyl Comfort clickvloer

Eiken multiplank vloer zwevend leggen en oliën

Voor mijn nieuwbouw appartement heb ik de vloer al gekocht en heb ik een parketvloer plaatser nodig om de vloer te leggen. Details: Het gaat om een 100 m2 oppervlakte, en ik wil de vloer zwevend leggen. Anhydrieten dekvloer inclusief vloerverwarming / koeling. Het type hout is “Eiken Rustiek multiplank” onbewerkt. De vloer moet bewerkt worden met olie of wax (keuze nog niet bekend).Ook moeten er luxe mdf plinten geplaatst worden.

Egaliseren + PVC leggen

Het betreft het egaliseren van de betonvloer bij oplevering van een nieuwbouw appartement. Het gaat om 58 m2. Daarnaast ontvang ik graag separaat een offerte voor het leggen van een al aangekochte pvc vloer voor het zelfde oppervlakte.

Laminaat leggen in een nieuw appartement

Mijn nieuwbouw appartement is opgeleverd en ik wil daar graag zo spoedig mogelijk 47 m² laminaat met ondervloer laten plaatsen. Ik heb de materialen hiervoor al beschikbaar. Ik kocht Decomode original Reykjavik 7 mm laminaat. Ik hoor graag wie er deze week beschikbaar is voor de klus. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Zwevend pvc laminaat leggen

In nieuwbouw appartement in Aerdenhout/Heemstede gehele vloer (m.u.v. badkamer, toilet en techniekruimte) beleggen met pvc laminaat en ondervloer ivm vloerverwarming en contactgeluid appartement (eis 10db). De ruimte heeft een totaal oppervlak van ongeveer 124m2. Het pvc laminaat zal ik wellicht bij Gamma bestellen incl. Ondervloer en plakplinten.

Nieuwbouw appartement voorzien van een vinyl Comfort clickvloer

Mijn nieuwbouw appartement is opgeleverd en ik wil daar in week 43 graag een vinyl Comfort ckickvloer laten leggen van in totaal 62 m². Er is hier vloerverwarming en er moet een geschikte geluiddempende ondervloer worden gelegd. Het gaat om de gang, keuken, woonkamer en slaapkamers, zonder drempels. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die hiervoor tijd hebben in die week.

Betonnen vloer egaliseren in nieuwbouw

Wat is uw prijs voor 50 m2 egaliseren in een appartement in nieuwbouw op Zeeburgereiland? De werkplek is goed bereikbaar en bevind zich op de 3e etage.

Marmoleum, vinyl en tapijt leggen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor een nieuwbouw appartement in Amsterdam. Graag een all-in offerte (inclusief inmeten, montage, materiaal, ondervloer et cetera). Het appartement heeft geen dorpels en wordt verwarmd door middel van vloerverwarming. Het gaat om: Woonkamer/keuken Forbo Marmoleum, concrete Orange shimmer. 46,08 m² Berging: Interfloor Dynamic Concrete 8,64 m² Slaapkamers: Interfloor Scarlatti SDN 27,80 m²

PVC clicklaminaat leggen

Wij willen graag weten wat het ongeveer gaat kosten om PVC clicklaminaat te laten leggen in ons nieuwbouw appartement. Dit zal ongeveer 95 vierkante meter zijn. Betreft zwevende vloeren.

Laminaat leggen in een nieuwbouw appartement

Wij krijgen vermoedelijk rond 1 november de sleutel van ons nieuwbouw huurappartement. Momenteel zijn we bij Praxis laminaat met ondervloer aan het uitzoeken. We willen dat graag na oplevering laten leggen, zo rond midden november. Het gaat om 79 m². Graag ontvangen wij hiervoor uw offerte.

Vloer egaliseren en PVC-vloer leggen

Ik heb een nieuwbouw appartement gekocht en krijg daarvan rond half september de sleutel. Er ligt daar vloerverwarming als hoofdverwarming in een betonnen vloer van ongeveer 65 m². Ik wil die betonnen vloer laten egaliseren en er daarna een PVC-op laten leggen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius