Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouw appartement voorzien van een vinyl Comfort clickvloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouw appartement voorzien van een vinyl Comfort clickvloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouw appartement voorzien van een vinyl Comfort clickvloer

Nieuwbouw appartement voorzien van een vinyl Comfort clickvloer

Mijn nieuwbouw appartement is opgeleverd en ik wil daar in week 43 graag een vinyl Comfort ckickvloer laten leggen van in totaal 62 m². Er is hier vloerverwarming en er moet een geschikte geluiddempende ondervloer worden gelegd. Het gaat om de gang, keuken, woonkamer en slaapkamers, zonder drempels. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die hiervoor tijd hebben in die week.

Betonnen vloer egaliseren in nieuwbouw

Wat is uw prijs voor 50 m2 egaliseren in een appartement in nieuwbouw op Zeeburgereiland? De werkplek is goed bereikbaar en bevind zich op de 3e etage.

Marmoleum, vinyl en tapijt leggen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor een nieuwbouw appartement in Amsterdam. Graag een all-in offerte (inclusief inmeten, montage, materiaal, ondervloer et cetera). Het appartement heeft geen dorpels en wordt verwarmd door middel van vloerverwarming. Het gaat om: Woonkamer/keuken Forbo Marmoleum, concrete Orange shimmer. 46,08 m² Berging: Interfloor Dynamic Concrete 8,64 m² Slaapkamers: Interfloor Scarlatti SDN 27,80 m²

PVC clicklaminaat leggen

Wij willen graag weten wat het ongeveer gaat kosten om PVC clicklaminaat te laten leggen in ons nieuwbouw appartement. Dit zal ongeveer 95 vierkante meter zijn. Betreft zwevende vloeren.

Laminaat leggen in een nieuwbouw appartement

Wij krijgen vermoedelijk rond 1 november de sleutel van ons nieuwbouw huurappartement. Momenteel zijn we bij Praxis laminaat met ondervloer aan het uitzoeken. We willen dat graag na oplevering laten leggen, zo rond midden november. Het gaat om 79 m². Graag ontvangen wij hiervoor uw offerte.

Vloer egaliseren en PVC-vloer leggen

Ik heb een nieuwbouw appartement gekocht en krijg daarvan rond half september de sleutel. Er ligt daar vloerverwarming als hoofdverwarming in een betonnen vloer van ongeveer 65 m². Ik wil die betonnen vloer laten egaliseren en er daarna een PVC-op laten leggen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Laminaat vloer met ondervloer en plinten leggen

Op dit moment wordt mijn nieuwbouw appartement afgebouwd en ik krijg daarvan op 31 oktober de sleutel. Ik heb 80 m² Balterio laminaat besteld met ondervloer en hoge MDF plinten en wil die daar laten leggen. Ik wil graag uw offerte ontvangen. Ook ontvang ik graag uw advies over hoe kan worden beoordeeld of de ruimte en vloer voldoende droog is voor het leggen van het laminaat. Ik hoor graag of u vooraf een vochtmeting gaat doen. Mijn woning ligt op de 1e verdieping, boven de bergingen van de bewoners beneden. Ik heb geen vloerverwarming, maar radiatoren. Ook wil ik graag weten hoeveel dagen het laminaat in de woning moet acclimatiseren voordat het gelegd kan worden. Ik verhuis van Zuid-Limburg naar Noord-Holland. Een afspraak inplannen om de woning te beoordelen zal daarom niet altijd gaan.

Grindvloer en betonlook gietvloer

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor een grindvloer (zwart) en betonlook gietvoer (grijs) met een oppervlakte van ongeveer 70 m2 in een (gelijkvloers) nieuwbouw appartement, welke momenteel nog geheel leeg staat. Eventueel graag alleen een coating voor hetzelfde oppervlak. Zou u daarnaast tevens de arbeids- en uithardingstijd alvorens belasting van de 2 vloeren in de offerte willen aangeven? Kijk uit naar uw offerte!

Laminaat leggen in een nieuwbouw appartement

Momenteel wordt mijn nieuwbouwappartement gebouwd en ik wil daar na de oplevering graag laminaat met ondervloer en plakplinten laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 80 m² op een betonnen vloer met vloerverwarming. De materialen heb ik al gekocht. Ik heb een bouwtekening en een offerte van het laminaat die aan u toegestuurd kunnen worden. Ik heb een voorkeur voor de legdatum 02 en 03 november a.s. Ik ontvang graag uw offerte.

Laminaat leggen in een nieuwbouwappartement

Laminaat leggen in nieuwbouw appartement met vloerverwarming. Het te leggen laminaat is voor een oppervlakte van 60 m2, totaal appartement is 72 m2. Het betreft woonkamer, 2 slaapkamers en de gang. Dit kan allemaal door gelegd worden zonder enige drempels. Graag offerte gespecificeerd kosten met plinten en ondervloer leggen.

Partners

Partners van Casius