Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Monteren pvc vloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: monteren pvc vloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: monteren pvc vloer

Monteren pvc vloer

Ik zoek een laminaatlegger die 45 m2 aan PCV vloer kan plaatsen. De ondergrond bestaat uit plavuizen. Hier hoeft niets aan gedaan te worden. Daarnaast moeten er ook plinten geplaatst worden.

Klik PVC vloer leggen

Het leggen van een PVC vloer, klik PVC, van Flexfloors. Het is click de luxe. Ik heb de vloer gekocht bij de Gamma. 45 m2 laminaat leggen en 25 meter hoge plinten monteren. Eventueel met voorwerk, dit ligt aan de meerprijs.

Ondervloer met PVC aanbrengen

In een nieuwbouw appartement circa 140 m2 PVC vloer leggen. Het is een pvc clickvloer en er moet ook een ondervloer worden geplaatst. Tot slot willen we een hoge overzetplinten laten monteren. Graag ontvang ik een offerte.

PVC laminaat laten monteren

Ik wil graag PVC Laminaat aanschaffen bij de Gamma. Het gaat om het product PVC Combi Click. Op de site is alleen te zien wat de leg kosten zijn voor laminaat. Mijn aan u is wat de kosten voor het PVC laminaat is. Ik hoor graag van u!

PVC visgraatvloer monteren

Het betreffende appartement bevat een strak gelegd laminaatvloer. Hier overheen zouden wij een pvc visgraatvloer willen leggen. Wij weten dat dit niet de voorkeur heeft, maar de vloer die er nu ligt is strak en bevat geen oneffenheden. Om de kosten te beperken willen de nieuwe vloer er overheen leggen. Graag ontvangen we een indicatie van de kosten. Het gaat trouwens om totaal 25 m2.

Egaliseren en pvc stroken leggen

Woonkamer en keuken van 50 m2 egaliseren (max 2 mm), het leggen van pvc-stroken (zelfklevend) en het monteren van (hoge) plinten. Graag een offerte waar alle drie apart in staan vermeld. Twijfelen nog of we het gaan laten doen en wat we dan laten doen/zelf gaan doen.

PVC clickvloer monteren

Wij gaan bij de Gamma een PVC click vloer aanschaffen. De montage willen wij graat uit willen laten voeren, wel zullen wij zelf de ondervloer leggen en de verdere afwerking verzorgen. Het gaat om 37 m2.

Plinten bij een PVC-vloer monteren

In mijn nieuwbouwhuis (165 m2) wordt een PVC-vloer gelegd. Ik wil door Gamma plinten met kabelruimte laten monteren door middel van schroeven. Ik vind het lastig te bepalen wat ik precies nodig heb voor wat betreft hoeken en bevestigingsmateriaal. Kunt u komen kijken en inmeten?

PVC-vloer met plinten laten leggen

Ik wil graag een pvc-vloer laten leggen inclusief ondervloeren en plinten monteren. Het gaat om alle ruimtes in het huis, behalve de badkamer, dus 4 kamers en de berging. In totaal gaat het om het monteren van 72.21 m2 vloer en 72 m plint. De vloer en plinten worden morgen bezorgd door Gamma op het uitvoeradres. Graag wil ik dat vakman de ondervloer controleert. Wanneer deze vloer niet glad genoeg is dan dient hij geëgaliseerd te worden. Er is een materiaalfactuur en plattegrond beschikbaar.

Vinyl vloer laten leggen

Ik wil graag weten wat het kost om een vinyllaminaatvloer te leggen. Dit is een geschatte oppervlakte omdat we de precieze maten nog niet weten. Het gaat waarschijnlijk om een ruimte van 40 vierkante meter met een betonnen ondergrond. Hier moet dan de ondervloer (folie) en de pvc of vinyl laminaat vloer worden verlijmd. Tevens graag een indicatie van de kosten voor het monteren van plakplinten.