Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Massieve vloer van CanDo leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: massieve vloer van CanDo leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: massieve vloer van CanDo leggen

Merbauvloer opknappen

Mijn merbau massieve vloer is aan een opknapbeurt toe. Het is de woonkamer met open keuken en de hal. De vloer is gelakt. Ik schat zo'n 55 m2.

Vloeren laten leggen door de gehele woning

Ik zoek een vloerenlegger die de begane grond en de eerste verdieping van een vloer kan voorzien. Beneden zie ik graag een massieve eikenhouten vloer, wat 45 m2 gaat betreffen. Op de eerste verdieping heb ik graag dat er laminaat gelegd gaat worden. Dit betreft ook ongeveer 45 m2. De huidige ondergrond bestaat uit beton. Er dient hoogstwaarschijnlijk nog een geschikte ondervloer onder de nieuwe vloer gelegd te worden.

Massieve vloer van CanDo leggen

Ik wil graag de CanDo massieve vuren vloer uit het praxis assortiment laten leggen. Exclusief ondervloer,exclusief plinten. De ondervloer bestaat nu uit spaanplaat met daarop een geluidempende laag en is in mijn ogen geschikt. Het gaat om 52 m2

Stukje massief houten parketvloer verwijderen

Ten behoeve van het creëren van een (2e) kruipluik moet er een stukje vloer (massieve houten parketvloer) netjes verwijderd worden, waarna deze na de werkzaamheden (een weekje later) weer netjes teruggeplaatst moet worden. Zie foto's om wat voor vloer het gaat. Kruipluik wordt 50x60cm. Dus de vloer moet iets groter worden uitgezaagd. Een en ander in overleg met de aannemer die de kruipluik gaat maken. Aannemer kan dit niet doen helaas, we willen dit graag netjes laten doen. Moet gebeuren op donderdag 22 maart 2018 om 08.00 uur in Ypenburg (Den Haag).

Eiken vloer leggen

Ik wil graag eiken massieve planken van 20 cm breed x 18 mm dik laten leggen in ons huis circa 55 m2. Het is de bedoeling dat de vloer gelegd en afgewerkt zal worden, voor het afwerken wil ik graag advies, moet hij gelakt of geolied worden?

Massief Jatoba houten vloer herstellen na waterschade

In mijn woonkamer met keuken ligt een massieve Jatoba houten vloer van 40 m². Er is aan het deel van 10 m² in de keuken waterschade ontstaan. Ik wil dat deel laten herstellen of vervangen en daarbij dan de hele vloer van 40 m² opnieuw laten schuren en oliën. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw offerte. Voor het werk aan de keukenvloer heb ik die nodig voor mijn verzekeringsclaim.

Parket renoveren

Wij krijgen vrijdag de sleutel van ons nieuwe huis er ligt een massieve houtenvloer circa 40 m2 ( waarschijnlijk eiken) in de huiskamer die jaren geleden ge-whitewasht is. Ik wil graag weten wat een mooie afwerking voor de vloer is gezien ik een hond heb. Olie of toch weer whitewash? Belangrijk is in ieder geval dat het een makkelijk te reinigen vloer is en dat deze tussen 10 en 19 december opgeknapt kan worden.

Massief bamboe vloer schuren en oliën

Wij hebben een massieve bamboe vloer van ongeveer 40 m² die onderhoud behoeft. De vloer is ongeveer 10 jaar oud, met krassen en zonder V-groef. We laten de vloer graag schuren en oliën. Als het mogelijk is laten we de klus graag op donderdag 21 december verzorgen, anders direct na Kerstmis. We ontvangen graag uw offerte. U bent welkom om de vloer hier even te komen beoordelen.

Grenen (massieve) vloer leggen in slaapkamer

Ik wil al op 3 of 4 mei een grenen vloer (massieve delen) leggen in een slaapkamer met een oppervlakte van 12 m2. Deze delen zijn bij de Gamma gekocht (CANDO).

Massieve parketvloer schuren en impregneren

Graag ontvang ik een offerte voor het laten schuren en impregneren van een Bourgondisch eiken vloer. De oppervlakte is ongeveer 28 m2 en de ruimte is nu leeg.

Partners

Partners van Casius