Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Massief houten parketvloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: massief houten parketvloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: massief houten parketvloer leggen

Houten vloer herstellen

Graag wil ik de houten vloer in de keuken herstellen na waterschade. Dit betreft een gelakte vloer van massief amerikaans eiken planken, breedte circa 22 cm met velling rand en circa 22 mm dik. (Deze vloer loopt ook door in de hal en de woonkamer). Ik schat het beschadigde deel in de keuken op circa 1,00 meter x 2,50 meter.

Ophogen vloer na vloerverwarming

Wij willen onze vloer graag nadat de vloerverwarming op gas is aangebracht 7 mm ophogen zodat deze gelijk komt met de tegels in de keuken. Het gaat in principe alleen om het egaliseren van de vloer. Mocht er een goed aanbod zijn voor het leggen van een massief houten vloer of PVC vloer, dan horen we het graag. Het gaat om een vloer op de begane grond van 70 m2.

Vloerlegger massief eiken gezocht

Hoi, we zijn op zoek naar een vloerlegger. Het gaat ongeveer 41m2 houten vloer met hoge plinten. Het zijn alle kamers die blauw gemarkeerd zijn plus de overloop. We wonen in haarlem. De opbouw is nog niet af, verwachting is eind juni/begin juli.

Schuren en oliën massief houten parketvloer

Wij hebben een woning gekocht waar een massief houten parketvloer in ligt op de begane grond. Deze willen wij graag laten schuren en oliën. Het is één oppervlakte van maximaal 30 m2.

Vloer woonkamer en hal schuren en lakken

Graag laat ik mijn houten vloer schuren en lakken 40 m2 met groef (geen massief hout, maar met een houten toplaag) . Het gaat om de vloer in de rechthoekige woonkamer en een stukje hal. Eind mei/ 1ste week juni zou ik willen beginnen. Ik krijg 25 mei pas de sleutel.

OSB of underlayment ondervloer leggen

Voor het leggen van een massief houten vloer is een egale ondervloer nodig. Wij denken aan een ondervloer van OSB platen bovenop de huidige planken. Hierop wordt vervolgens het Grenen parket verlijmd. Het betreft ongeveer 24 m2 van een oud pand uit 1925.

Houten vloer leggen

massief houten jatoba vloer leggen in een ruimte van 25 m2. Mes en groef systeem. Vloer al in bezit. Incl plinten. als het mogelijk is ook incl opschuren en behandelen met lak of olie. De plinten van een kast over de lengte van de kamer dienen te worden ingekort (moeten eruit kunnen ivm ruimte eronder voor snoeren etc). half mei. Op dit moment ligt er een marmeren ondervloer.

Massief houten parketvloer leggen

We zoeken een vakman die parket kan leggen in onze nieuwe woning van 250 m2

Houten vloer herstellen na waterschade

Ik heb waterschade gehad op de vloer van mijn wc, zie foto's. Het gaat om 5.75 aan vloer die omhoog komt. Het is een houten vloer van wit Amerikaans 20mm massief hout die gelijmd. Zelf denk ik dat deze vervangen zal moeten worden maar ik nodig u graag uit om de situatie in te schatten.

Eiken houten vloer schuren en lakken, plinten aanbrengen

Op de beneden verdieping ligt een eiken vloer van circa 60 M2. Deze vloer heeft een onderhoutsbeurt nodig. schoonmaken, opschuren, lakken (2 a 3 maal?). En we willen nieuwe plinten. de vloer is zwevend gelegd, ooit ingeolied, 18 cm brede planken, 1.6 cm dik massief rood amerikaans eiken. tot snel!

Partners

Partners van Casius