Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Marmoleum vloer herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: marmoleum vloer herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: marmoleum vloer herstellen

Forbo marmoleum leggen in meerdere ruimtes

Ik zou graag lino ( forbo Bottle Green) laten leggen in 2 relatief kleine ruimtes. De hal is 120 cm x 150 cm, de keuken ( deze sluiten aan) 420 cm x 130 cm ( smalste stuk) en 150 cm breedste stuk. Kamer is 230 cm x 260 cm. Het lino kan op de OSB vloer gelegd worden, deze is recent vernieuwd. De vloer kan direct gelegd worden. Graag in week 37 of eventueel week 38 uitvoeren.

Marmoleum vloer herstellen

Bij deze wil ik graag een offerte aanvragen voor ons kinderdagverblijf van 7 a 8 groepen. Onze locatie zit in Huizen en heeft een marmoleum vloer. Deze vloer is op sommige stukken zo beschadigd dat er gaten/scheuren inkomen. Deze zouden we graag willen laten opvullen / herstellen. De beschadigingen komen in het gehele gebouw voor. Werktijden van de klus bij voorkeur avonden of weekenden.

Vinyl of PVC vloer laten leggen

Nieuwe vloerbedekking in wijkgebouw ongeveer 170 m2. Oude marmoleum vloer verwijderen, egaliseren, nieuwe vloer leggen en afwerken. Marmoleum of pvc vloer? Vloer wordt zeer intensief gebruikt.

Marmoleum Piet Boon vloer leggen

Op de bovenverdieping van ons nieuwbouwhuis willen we 52 m2 marmoleum. Gaat om 4 slaapkamers en een gang-deel. Het is een zandcement ondergrond. Piet Boon 01.

Marmoleum vloer aanleggen

Ik wil graag nieuwe vloeren in onze nieuwbouwwoning. De eerste etage en zolder wil ik laten voorzien van marmoleum. Het gaat om een totaal oppervlak van ongeveer 70 m2.

Laminaat met ondervloer leggen

Wij willen graag 12 m2 ondervloer en laminaat laten leggen. Er ligt nu marmoleum. Daar mag de vloer overheen gelegd worden. Er is ruim voldoende speling bij de deuren. Wel zou ik graag horen of we een ondervloer van 3 of van 7 millimeter moeten gebruiken. Ook 12 meter plakplinten monteren. Uitvoering graag op woensdag 3 januari 2018 vanwege verhuizing. Wij zorgen dat het materiaal tijdig geleverd wordt en beschikbaar is.

Marmoleum leggen

Ik wil in mijn keuken marmoleum laten leggen. Het is een keuken van 3.89 meter bij 2 meter, met een houten vloer waarop een extra houten ondervloer is bevestigd. Er moet gekeken worden of de houten ondervloer vlak genoeg is, of dat er nog een extra ondervloer moet komen. Graag ontvang ik een offerte.

Forbo marmoleum laten leggen

Ik wil graag een nieuwe marmoleum vloer in 2 slaapkamers op overloop en 1 toilet, samen 30 m2. Ondervloer is van hout welke ik graag geëgaliseerd wil hebben met 'Forbo Quiqfit'. Marmoleum Piano kleur 3631 naam otter.

Laminaat laten leggen

Wij willen graag een montageservice inschakelen voor het leggen van laminaat op de eerste verdieping. Het gaat om 2 slaapkamers van 20. 4m2 en 10. 7m2 en een overloop van 9m2 (samen ong 40m2) incl. Leggen van ondervloer en plinten - graag ontvangen wij een prijsopgave voor de montageservice. Kunt u ons ook laten weten hoe ver we dit van te voren dienen in te plannen? We willen het laminaat graag op vrijdag 8 december laten plaatsen in Duiven. P.s. er ligt een marmoleum vloer over de gehele bovenverdieping en we hebben ons laten informeren dat het geen probleem is om het laminaat hierover heen te laten leggen. Klopt dit?

SIKA comfortvloer leggen in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwe woning gebouwd en die zal naar verwachting in maart 2018 worden opgeleverd. Wij willen graag informatie ontvangen over het aanbrengen van een SIKA comfortvloer. Het gaat om een oppervlakte van 60 m² en mogelijk 180 m², wanneer we besluiten om dit in het hele huis toe te passen. De afwerkvloer is een cementdekvloer. Graag informatie over wat het kost om zo´n vloer door uw bedrijf aan te laten leggen. Daarnaast willen we graag weten wat het kost om een Marmoleum Walton vloer te laten leggen, voor dezelfde 60 m² of 180 m².