Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Marmoleum Piet Boon vloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: marmoleum Piet Boon vloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: marmoleum Piet Boon vloer leggen

Marmoleum Piet Boon vloer leggen

Op de bovenverdieping van ons nieuwbouwhuis willen we 52 m2 marmoleum. Gaat om 4 slaapkamers en een gang-deel. Het is een zandcement ondergrond. Piet Boon 01.

Marmoleum leggen

Ik wil graag 25 m2 "Piet Boon 01" marmoleum met ondervloer laten leggen.

Piet Boon marmoleum leggen

Graag zouden wij s.v.p. een vrijblijvende offerte willen ontvangen van het leveren en plaatsen van een marmoleumvloer, type Forbo Piet Boon nummer 09 voor onze nieuwbouwwoning. Kunt u s.v.p. een offerte maken en hierbij rekening houden met het volgende: Het gaat om drie slaapkamers en een overloop op de eerste verdieping (circa 40 m2) en de zolder (circa 35 m2). De eerste verdieping is voorzien van vloerverwarming, op de zolder komt een radiator te hangen. Wellicht moet de vloer iets geëgaliseerd worden. Verwachte datum van plaatsing vloeren laatste week juli/eerste week augustus 2016.

Marmoleum leveren en leggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het leveren en leggen van marmoleum in een casco opgeleverd klushuis: - 40 m2 vintage blue (3360) - 40 m2 Piet Boon 01 - 20 m2 rosemary green (3355) Voor dezelfde woning, bestaande uit 3 verdiepingen. Graag zouden wij een offerte ontvangen inclusief ondervloer en leggen. Huidige vloeren bestaan uit underlayment afgewerkte etagevloeren.

Piet Boon marmoleum laten leggen

Ik wil graag een vloer laten leggen, het gaat om marmoleum van Piet Boon. Ik wil dit graag op de beneden verdieping laten leggen, er komt vloerverwarming onder.

Piet Boon marmoleum 01 leggen

Ik wil in de slaapkamer van mijn appartement graag een 'Marmoleum Piet Boon 01' vloer laten leveren en leggen. Op beton, dus inclusief egaliseren. De afmetingen van mijn slaapkamer zijn 3.20 x 3.50 m2. Ik vind het belangrijk dat dit project zo snel mogelijk kan worden uitgevoerd.

Marmoleum vloer leggen

Ik wil graag voor 35 m² een vloer leggen van marmoleum (piet boon collectie 01). Het betreft de hal, de woonkamer en de huiskamer. Graag naadloos gelegd.

Forbo marmoleum vloer leggen

Het betreft een nieuwbouwhuis waar we graag een marmoleum vloer willen laten leggen. Op de begane grond (32m2) willen we graag forbo marmoleum concrete blue dew floer. Op de begane grond hebben we vloerverwarming waar bij de vloer wordt geëgaliseerd. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers (9,7m2, 9,4m2 en 7,4m2). Op de twee kleinere kamers willen we forbo marmoleum (striato 5221 color stream) met een rand van forbo marmoleum Piet Boom 10 en de grote slaapkamer geheel forbo marmoleum Piet Boom 10. In de hal (3,4m2) willen we graag forbo marmoleum concrete blue dew hebben. Graag een offerte voor het leggen van deze vloer.

Marmoleum vloer aanleggen

Graag wil ik een marmoleumvloer, kleur piet boon 6, inclusief ondervloer van mdf. Oppervlakte 16 m2, hiervoor is 8 meter marmoleum nodig. Graag een complete gespecificeerde offerte voor 16 m2 ondervloer, legkosten ondervloer, 16 m2 marmoleum, piet boon 6, legkosten marmoleum, en lasdraad.

Marmoleum Piet Boon 01 vloer leggen

Voor een appartement (gelijkvloers) met vloerverwarming: de vloer egaliseren en een Marmoleum Piet Boon 01 vloer leveren en leggen (verlijmen). Het gaat om ongeveer 55 m2. Het is een hele flat met 3 kamers en een halletje halletje. Er ligt nog geen vloer in.