Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Marmeren vloer en vloerverwarming aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: marmeren vloer en vloerverwarming aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: marmeren vloer en vloerverwarming aanbrengen

Indicatie marmeren vloer leggen nieuwbouw (60m2)

Ik ben nieuwsgierig wat de kosten zijn voor het aanschaffen en laten leggen van een marmerenvloer in een nieuwbouw appartement. Hierbij hoort natuurlijk ook rekening gehouden te worden met het dempen van geluid (geen idee of hiervoor iets extra benodigd is) Wil alvast een indicatie van de kosten voor de inrichting voor eventueel een nieuw appartement. Het betreft ongeveer 60M2. Ik vermoed dat voor de slaapkamers ik zal kiezen voor PVC. Gang+Woonkamer zou ik heel mooi vinden in matzwart marmer.

Vloerverwarming plus betonvloer

De huidige marmeren vloer in keuken en woonkamer wordt verwijderd. In de plaats daarvan willen wij (natte) vloerverwarming met een betonnen deklaag (geen betonlook maar echt beton). Het gaat om 65 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Marmeren vloer en vloerverwarming aanbrengen

Wil graag een marmeren vloer + vloerverwarming van 40 m2. Inclusief leg en overige kosten.

Woonkamervloer van marmer polijsten

De woonkamer en eetkamer vloer, ongeveer 60 vierkant meter. De marmeren vloer glanst niet. Circa 60 m2. Kunt u de vloer polijsten?

Houten vloer leggen

massief houten jatoba vloer leggen in een ruimte van 25 m2. Mes en groef systeem. Vloer al in bezit. Incl plinten. als het mogelijk is ook incl opschuren en behandelen met lak of olie. De plinten van een kast over de lengte van de kamer dienen te worden ingekort (moeten eruit kunnen ivm ruimte eronder voor snoeren etc). half mei. Op dit moment ligt er een marmeren ondervloer.

Plaatsen marmeren tegels en een kleine stukje vloer ophogen

Ik zoek een vloerenbedrijf die een klein stukje keuken kan ophogen en vervolgens 5 laperto tegels kan leggen in mijn keuken. Doordat er vloerverwarming onder de vloer ligt, zit er momenteel 5 cm hoogteverschil tussen de betonvloer en de tegels.

Gehele vloer vernieuwen

Nu een marmeren vloer, graag info over grindvloer. Granietvloer heeft mijn voorkeur. Ben zelf erg handig, maar zou graag advies willen hebben van een vakman. Graag zou ik willen dat de vakman langs komt om de situatie te beoordelen. Het gaat om ongeveer 40 m2 woonkamer en hal.

Zandcement voor vloerverwarming

Ik ben op zoek naar een vloerlegger die een zandcementvloer in mijn benedenwoning kan plaatsen. Huidige situatie is 70 m² aan vloer, voorzien van een noppenplaat met vloerverwarming. Hier dient een dekvloer van 4-5 cm overheen gegoten te worden, zodat ik hier zelf later een marmeren tegel over kan plaatsen.

Marmer vloer stroken laten leggen

Marmeren vloerstroken van verschillende lengte en 30,2cm breed leggen met kleine voeg of geen voeg. Oppervlakte 3.00M X 4.00M ruim berekend is 12m2 Dikte van de marmerstrook is 15mm. Met lijmpasta op de betonvloer verlijmem/leggen indien mogelijk.2/3mm van de muren,enz.13 of 14 mei 2019 leggen. Afhankelijk of het marmer op vrijdagmiddag 10 mei of pas 13 mei bezorgd wordt.ik heb ook nog een klus van 7/8m2 maximaal een wandschouw met hetzelfde marmer betegelen daar wil ik een aparte offerte voor hebben. Mijn appartement wordt 3 weken later opgeleverd dan afgesproken daardoor moet ik bepaalde klussen uitbesteden, anders had het zelf kunnen doen.

Marmeren vloer verwijderen en egaliseren

Ik ontvang graag een offerte voor de volgende werkzaamheden: Verwijderen marmeren vloer (ongeveer 70 m2). En het gereed maken (egaliseren) van de vloer zodat er vloerverwarming gelegd kan worden. De klus kan van start gaan begin oktober.

Partners

Partners van Casius