Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Marmer of grindvloer aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: marmer of grindvloer aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: marmer of grindvloer aanbrengen

Marmer- of grindvloer aanbrengen

Ik wil een marmer of grindvloer aanbrengen, de vloer is 55 m2 ongeveer. Het liefst wil ik een marmeren kleur. Er ligt op dit moment al een marmeren vloer maar deze zit vol met gaten en de laag was niet goed opgedroogd. Ik vroeg mij af of het eroverheen gegooid kon worden, maar het moet wel geëgaliseerd worden.

Marmer grindvloer leggen

Graag ontvang ik een advies en een indicatie van de kosten voor het aanleggen van een marmergrindvloer (dikte 1cm?) in een nieuwbouw woning. Betreft de woonkamer, hal, wc en keuken, in totaal ongeveer 55 vierkante meter.

Grindvloer met marmer uitbreiden en trap bekleden

Onze keuken wordt aangepast en hierdoor moet de marmergrindvloer worden herstelt cq worden uitgebreid of vernieuwd. Als de vloer hersteld cq uitgebreid kan worden is het circa 1 x 6 meter. Het is fijn marmer 2-4 mm korrel. Eventueel ook een trap van 16 treden met hetzelfde grind bedekking.